Kaeres Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Hmm.. Najlepsze NFS jaki wyszedl. Takiej zabawy to jeszcze przed monitorem nie przezywalem. Akurat brat patrzal przez ramie jak gram (ta mapka z kanalem przeciwpowodziowym) to pialismy razem z zachwytu. Takiego miodu to juz dawno nie widzialem - a dopiero zaczalem gre. Wzialem na poczatku Honde Civic biala. Teraz jest pomaranczowa z chiptuningiem, turbo, skrzynia sportowa, oponami, nowymi felami, ospojlerowana, itp. Samochod nie do poznania. A ile jeszcze rzeczy zostalo do stuningowania to glowa mala. Jestem pewien, ze gierka bedzie dlugo krolowac na PC-tach i konsolach. W samo demko i tylko jedna plansze ludzie sie zagrywali chyba z miesiac dzien w dzien. A grafika z dx8 po prostu wbija w fotel i ciezko to przezyc. Te wszystkie screeny sa ch*** warte w porownaniu do tego co sie widzi na ekranie monitora podczas gry. Jak narazie daje grze 9,8/10 - odjalem 0,2 za brak uszkodzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 hmm, no ale karte masz 2 klasy lepszą :) ale jednak czuć jak spada w okolice 30 fps nie? no zgadzam sie czasami jak spadnie do 29/30 FPS to jak by zaciecie (w sumie przy 30FPS powinno byc plynnie wiec sie dziwie ) potem wraca do swoich 40-50FPS Hej Karas wylacz sobie przed startem kontrole trakcji (ESP) bedziesz robil lepsze poslizgi ;) - no chyba ze juz o tym wiesz pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 :idea: :idea: ma ktoś jakieś namiary na cover`a (front, back) do tego cuda :?: :?: :?: :idea: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Zakochalem sie w tej grze :) jea ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 gram od wczoraj, super jest tylko brakuje mi: 1. mozliwosci kupna wiecej niz jednego samochodu 2. replay 3. dokladniejszych opisow czesci(szczegolnie paczek, ktore... po co one wogole sa?) 4. malo przejrzyste menu dorobilem sie czegos takiego narazie :twisted: : gierka chodzi plynniutko w 1024x768 + full i wyglada to mniejwiecej tak(moj stary samochod :cry: ): narazie dam se spokoj, drafty doprowadzaja mnie do szewskiej pasji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 :idea: :idea: ma ktoś jakieś namiary na cover`a (front, back) do tego cuda :?: :?: :?: :idea: :idea: znalazłem tylko takie cóś: www.kucyk-lukasz.neostrada.pl/cover.jpg 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 znalazłem tylko takie cóś: www.kucyk-lukasz.neostrada.pl/cover.jpg 8) DZIĘKI CI "kucyk" :!: :!: :!: pobłogosław panie "kucyk`a" żeby mu pliki się szybciej ściągały jeszcze jakiś tył i więcej mi do szczęścia nie potrzeba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Hyhy mess, to ile wreszcie miales tej przewagi ? 0.81 s czy 0.87 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 pobłogosław panie "kucyk`a" żeby mu pliki się szybciej ściągały Amen :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 i po zawodach :( ostatnie kilka wyścigów jak dla mnie to istna katorga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 A ja mam big problem z ta gierka. Zauwazylem nastepujaca rzecz: wlaczam gierke z full detalami (wszystko HIGH i ON) w 1028x1024x32bit bez AA i Anizo i smiga 60-70fps nawet wiecej. Odpalilem AA x 4 i Anizo x 8 i framerate byl tragiczny. Wszystko chodzi jakby w zwolnionym tempie. Co ciekawe jak wylacze Anizo i wlacze AA x 2 lub AA x 4 tez to jest tak samo :( Gierka chodzi super tylko z ustawieniami "Zaleznie od aplikacji".. I dziwne troche dla mnie to jest, bo wystarczy ze AA x 2 dam i w menu kursor myszki chodzi bardzo wolno... Teraz nie wiem czy to jakis bug w gierce czy tez sterow. Mam Omegi 2.4.96c (czyli najnowsze). VPU Recover wyl, fast Writes wyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Napewno bede w mniejszosci jak powiem, ze dla mnie to kompletny niewypał. Porownujac Ta gre i jej poprzedniczke NFS HP2 nawet chwili nie zawachalem sie co do tego ktora jest lepsza. Co prawda mialem tylko demo ale juz go nie mam - zrobilem 2 okrazenia a potem do smieci gdzie jej miejsce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Turzol ja mam Cat3.9 i gram AAx4 Anisox16 i wszystko chodzi super plynnie oprocz pewnych miejsc ,gdzie widac ,ze FPS-y spadaja do 27-30 i sam nie wiem dlaczego. Raptor widze ,ze kurna troche meczyles dzisiaj ta gre. Grales caly dzien czy co?? A oto moja furka. Pojezdzilem tylko troche i nie lubie tego swinstwa na karoserii. Lubie to co na obrazku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 A ja panowie grałem i to dużó w tą gierkę ale grałem już: civikie, lancerem i teraz miatą i denerwują mnie te wyścigi z planaszami co jest tak dużo słupów a ja zawsze w jakiś wpadne. Najbradziej lubie drag i drifting. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ja zmniejszylem road reflection bo framerate leciał na pysk :(( teraz da sie grac nie spada ponizej 30 fps. A jak u was chodzi?? biega idealnie nie schodzi ponizej 30FPS (fraps) 1280x960 4xAA 8x Anizo wsio na high oprocz motion blur i light trials grasz bez motion blur ??? IMO to jeden z najlepszych efektow w tej gierce - prosto z filmu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Giera jest zajebista!! Bardzo mi sie podoba, ale powiem wam że gdyby Street Legal miał taki budżet jak undergound, rozniósł by go bez problemu... Poprostu tam jest większa swoboda, np. w takim tunnignu samochodu. Co z tego że jak walne golfikowi 22- calowe koła to na każdym zakręcie będzie się przewracał?? Poprostu chodzi o fakt że moge to zrobić, nie mam "jednej ścieżki tunningu" jak to jest w NFS... Ale ogólnie giera baaaaaaaaaardzo fajna, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Kurde walnalem Catalysty 3.9 i dalej to samo :!: Zwariuje zaraz :cry: Podobno jest jakis FIX do Catalystow - co on daje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ja zmniejszylem road reflection bo framerate leciał na pysk :(( teraz da sie grac nie spada ponizej 30 fps. A jak u was chodzi?? biega idealnie nie schodzi ponizej 30FPS (fraps) 1280x960 4xAA 8x Anizo wsio na high oprocz motion blur i light trials grasz bez motion blur ??? IMO to jeden z najlepszych efektow w tej gierce - prosto z filmu :) wiem wiem ale jakos przeszkadza mi to w perfekcyjnej grze tzn. wyglaa bosko ale gorzej widac , szkoda ze nie ma repleyow wtedy bym to wlaczyl na pewno do ogladania :) P.S. Aha i bardzo spada frame rate jak to wlacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 to ze spada to normalne - ten motion nie dziala tylko w czasie NOS-ka (co wyglada BOSKO :D) ale i normalnie gdy sie jedzie swiatla tez sie rozmazuja tworzac efekt predkosci - a to kosztuje pare frame'sow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Też nie używam blura, wyglada super ale praktyczne to nie jest. Ja wyłaczyć tą zwolnioną kamerę przy skokach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Raptor ty bestio . I co teraz :?: Chyba tylko multi ci został :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Hej Raptor mam dal ciebie dobra wiadomosc : w listopadzie jest premiera NISSANA 350Z , wejdz sobie na strone nissana.pl beda drzwi otwarte. moj stary ma znajomego ktory ma salon NISSANA pod Poznaniem (Przezmierowo) powiedzial ze pogada z nim i moze uda sie zalatwic jazde probna 350Z :) hehe masakra UNDERGROUND na zywo V6 3.5 280KM 5,9s 0-100km/h, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 A kto mi powie gdzie trzemany sa save'y ?? Bo jakby sie cos z nimi stalo to przydaloby sie miec kopie zapasowa. Raptor jak dojdziesz gdzie one sa to zarzuc gdzies na serwer. Pobaiwmy sie troche w tunning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Właśnie gdzie są savy? Ostatnio bawilem sie troszke plikami na kompie i zmuszony bylem do odinstalowanie i ponownego zainstalowania NFS, i dziwna rzecz sie stala bo moj profil jakims dziwnym cudem wrocił! 8O Gdzie on sie znajduje? Prosze o namiar na profil i savy... Gdzie mam ich szukac? Dzieki za info. P.S. GDZIE JEST PORSCHE??? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Save-y są w: x:Documents and SettingsAll UsersDane aplikacjiNFS Underground Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Save-y są w: x:Documents and SettingsAll UsersDane aplikacjiNFS Underground a na Win98 są X:WINDOWSAll UsersDane aplikacjiNFS Underground _________________________________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozi Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 hmm, no ale karte masz 2 klasy lepszą :) ale jednak czuć jak spada w okolice 30 fps nie? no zgadzam sie czasami jak spadnie do 29/30 FPS to jak by zaciecie (w sumie przy 30FPS powinno byc plynnie wiec sie dziwie ) potem wraca do swoich 40-50FPS Hej Karas wylacz sobie przed startem kontrole trakcji (ESP) bedziesz robil lepsze poslizgi ;) - no chyba ze juz o tym wiesz pozdro hmm, no wlasnie widze ze masz podobny problem. :? tylko powiem szczerze jesli tak jest to znaczy ze kod jest "srednio" dopracowany , bo mnie te zwolnienia troche denerwują. Zauwazylem ze framerate spada w momecie jak widac sporo "miasta" i problem chyba tkwi w tym ze droga odbija wszystko to co widac - u mnie przy max ustawieniach powoduje to spadek do 21 fps. Jak zmniejsze odbicia na drodze mam w takich miejscach 30 fps. Tak czy inaczej gra rządzi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 No a ja utknołem mam już 30/111 wyścigów :D No i teraz potrzbuje mieć samochód z 2 gwiazdkami reputacji, moja 206 ma tylko 1 :cry: No a tam gdzie można kupić samochody to są też tylko z 1 gwiazdką :? Co robić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 :idea: :?: czy jest jakaś różnica co się odblokuje jak wezmę przy wejściu do wyścigu /Easy/ /Medium/ /Hard/ :?: czy tylko będe miał mniej kasy za wyścig ??? a wszystko to co miało być będzie odblokowane ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 panowie..a bedzie to u mnie chodzic???? sprzet jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...