czuki Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A ja ze swojego nissana skyline max wyciągnęłem 372.72 km/h. Więcej jakoś nie daje rady[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 siema wyszedł już nowy patch do naszej giery jest nahttp://gamershell.com/news_BNeedbbforbbSpeedbbUnder.shtml Dajcie siakieś alternatywne linki... Please :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 A ja ze swojego nissana skyline max wyciągnęłem 372.72 km/h. Więcej jakoś nie daje rady[/img] Moj rekord (przypadkowy) to 385 i boom. Komuj sie 400 udalo przekroczyc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a ja sie w koncu przekonalem do tej gry :twisted: zainstalowalem dosyc dawno i lezala , a teraz duzo pogrywam narazie 70 wyscig :twisted: gierka wypasik i ta miodnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Moj rekord na Drift pojedynczy: 131 tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 JO! Coś z iinej beczki - mam mały problem. Podczas grania, giera zatrzymuje sie na chwile(pauzje, ale muzyczka gra, obroty słychać) i zaraz z powrotem śmiga. Im dłużej gran tym dłuższe robią sie te postoje. Po 4,5 wyscigu, nfs zamienia sie w strategie turową. Jakieś rady (mam rad900 athlona 2,2 i 256ddr, 1gb wolnego na dysku windowsowym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja mam problem taki, ze kupiłem se wypas joya z 2 silnikami wibracji, i prawie nic nie czuć przy uderzeniach itp... Soft zainstalowany, w NFS HP2 jest ok, natomiast w nfsku tym [gluteus maximus] tylko jak się z kimś czołowo zderze to może coś poczuje, mam XP (oczywiście w opcjach gry włączyłem) POMOCY!!??! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Ja mam problem taki, ze kupiłem se wypas joya z 2 silnikami wibracji, i prawie nic nie czuć przy uderzeniach itp... Soft zainstalowany, w NFS HP2 jest ok, natomiast w nfsku tym [gluteus maximus] tylko jak się z kimś czołowo zderze to może coś poczuje, mam XP (oczywiście w opcjach gry włączyłem) POMOCY!!??!Ja mam problem taki, ze kupiłem se wypas joya z 2 silnikami wibracji, i prawie nic nie czuć przy uderzeniach itp... Soft zainstalowany, w NFS HP2 jest ok, natomiast w nfsku tym [gluteus maximus] tylko jak się z kimś czołowo zderze to może coś poczuje, mam XP (oczywiście w opcjach gry włączyłem) POMOCY!!??!Ja mam problem taki, ze kupiłem se wypas joya z 2 silnikami wibracji, i prawie nic nie czuć przy uderzeniach itp... Soft zainstalowany, w NFS HP2 jest ok, natomiast w nfsku tym [gluteus maximus] tylko jak się z kimś czołowo zderze to może coś poczuje, mam XP (oczywiście w opcjach gry włączyłem) POMOCY!!??! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 A ja mam inny problem :). U mnie gra chodzi za szybko ! Jak wjade w jakis tunel to nie wiem co sie dzieje ! To samo jest np na Driftach i generalnie wszedzie gdzie nie ma detali, tudziez opponentow. Mam Omegi na Cat3.9 i NFS bez zadnego patcha (modem rulez). Czy ktorys z patchow cos zmieni, czy juz tak mi zostanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Inne stery do grafy pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Albo patch 1.2.costam (ten co wyszedl pierwszy), bynajmniej u mnie pomogl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Kur.... ja pier.... nie moge juz. Jestem na 95/111 i chyba zaraz cos rozwale. Już normalnie wymiękam... Jakimi samochodami udało się wam to przejść? Bo bez kitu... Zajebista gra ale jak niedługo tego nie przejde... to sie źle skonczy zarowno dla mnie jak i dla kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Hehe tez mialem maly problem z 95/111 ale w koncu sie udalo Mazda RX7. Na tej trasie nie ma bata zeby nie zaliczyc dzwona chociaz raz :evil: Mi sie upieklo bo caly czas jechalem 2-gi za kompem a ten walnal w slup w tunelu, a ja go grzecznie wzialem z lewej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Mi w koncu tez sie udało... ale sie cieszylem w nocy :D Az do momentu 103/111 :evil: Znowu schody.... Ale jak z tamta trasa sobie poradzilem to z ta tez musze :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Kurde jak robie AutoUpdate`a to jest kiszka. Mozna sie domyslac dlaczego - "zpaczowany" ;) przez Deviance speed.exe jest niewlasciwy, albo na modemie tak dlugo to trwa, ze wydaje mi sie ze to koniec, a wcale tak nie jest. Na stronce pokazuje mi sie ze "patch applied" ale nadal jest stara wersja. Znalazlem za to cos takiego ftp://ftp.ea.com/pub/ea/patches/nfs-under..._US_PATCH_2.RTP Wiecie moze czy da sie cos z tym zrobic? Zanim to zciagne to wieki mina i nie wiem czy jest sens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Kur.... ja pier.... nie moge juz. Jestem na 95/111 i chyba zaraz cos rozwale. Już normalnie wymiękam... Jakimi samochodami udało się wam to przejść? Bo bez kitu... zapupista gra ale jak niedługo tego nie przejde... to sie źle skonczy zarowno dla mnie jak i dla kompa... Czy to jest ten wyścig z siedmioma okrążeniami? czy może to jest ten drugi o którym piszesz (103) :roll: Bo pogubiłem się w nuneracji :wink: :P W każdym razie jak ten ten to też się wczoraj męczyłem na nim chyba godzinę :evil: Zrobiłem go RX-7 a całą grę 206 :) (tylko na tamten jeden wyścig zmieniłem). Teraz czas dogłebnie potestować inne auta, może przejść drugi raz grę :roll: :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no ja przechodze czwarty raz bo testuje rozne upgrady:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Znacie jakieś strony poświecone tej grze? Bo fakt- jak ktoś wspomniał- przydało by się dowiedzieć, jakie paczki tuningowe są najleprze do odpowiednich samochodów......a i może jakieś nowe autka czy trasy się przyadały ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 czym sprawdzaliście FPS? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 FRAPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 OT.Myszaqu ile masz pkt w 3dm2001se ? ... bo zlozylem kumplowi prawie identyczny komp i ma 10000 bez krecenia [radek 9600pro od herca]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 zwykłe 9600 (Mint hehe) ponad 9000 default test o ile dobrze pamiętam, ostatni raz robiłem po wrzuceniu windy 2003 :P - akurat ten radek ma przeciętną wydajność, plusem jest obsługa full DX9. 9600 Pro jest niedużo szybszy w dx8, za to dużo lepszy w AA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nie wiem, może ja czegoś nie czaję, ale tak realnie to nie czuję różnicy w trudności na Easy a na Hard 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 No i grę przeszedłem :( Ostatnie wyścigi to banał- Mój czerwony Nissan Skyline odsadzał wszysto i wszystkich czy na prostych, czy na łukach i to na hard :| Teraz czekam na witaminkę na patcha #2 i sobie pogram od nowa :P PS- nie odkryłem wszystkich magazynów, mimo że wszystkie wyścigi przeszewdłem na hard na 1 miejscu- czemu??? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Slayer a ile zostalo ci magazynow do odkrycia - bo mi pod koniec gry chyba 7 albo 9 nie pamietam - ale wiem ze np trzeba wszystkie visual upgrade z poziomu 1, 2 i 3 zamontowac itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Witam, Mam pytanie, czym sie robi screeny podczas gry?? :oops: Bo np. w CS to jak wcisne F5 to mi sie zapisuje screen w katalogu z gra, a tu czy sie robi i gdzie sie zapisuja?? Chcialbym jeszcze nagrac filmik, ale tez niebardzo wiem jak :oops: . Bede wdzieczny za pomoc :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Witam, Mam pytanie, czym sie robi screeny podczas gry?? :oops: Bo np. w CS to jak wcisne F5 to mi sie zapisuje screen w katalogu z gra, a tu czy sie robi i gdzie sie zapisuja?? Chcialbym jeszcze nagrac filmik, ale tez niebardzo wiem jak :oops: . Bede wdzieczny za pomoc :wink: Pozdrawiam programem FRAPS... patrz troche wyzej..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nie wiem, może ja czegoś nie czaję, ale tak realnie to nie czuję różnicy w trudności na Easy a na Hard 8)W Dragu i Drifcie różnice są np. czasy to na easy ~24s. a na Hard 21s. Tak samo w drifcie wystarczy mniej punktów by wygrać, ale w wyścigach fakt nie czuć wyrażniej roznicy. No i grę przeszedłem :( Ostatnie wyścigi to banał- Mój czerwony Nissan Skyline odsadzał wszysto i wszystkich czy na prostych, czy na łukach i to na hard :| Teraz czekam na witaminkę na patcha #2 i sobie pogram od nowa :P PS- nie odkryłem wszystkich magazynów, mimo że wszystkie wyścigi przeszewdłem na hard na 1 miejscu- czemu??? :| Tak samo mój czrny Peugeot 206 :P 8) Co do magazynów to też nie mam wszystkich, może dlatego, że jeżdziłem jednym autem :roll: . Teraz zabieram się za grę drugi raz tak aby potestować więcej aut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Co do okładek magazynów: ------------------------------------------------------------------------------- Magazine Covers ------------------------------------------------------------------------------- To acquire all magazine covers, you have to complete the following: 1 - ranked 10 in circuit 2 - ranked 9 in sprint 3 - ranked 10 in drift 4 - ranked 7 in drag 5 - ranked 8 in drift 6 - ranked 8 in circuit 7 - ranked 6 in circuit 8 - ranked 6 in sprint 9 - ranked 4 in drift 10 - win all tournaments 11 - win overall title 12 - unlock All Level 1 Performance Upgrades 13 - unlock All Level 2 Performance Upgrades 14 - unlock All Level 3 Performance Upgrades 15 - install 2-3 Visual Upgrades 16 - install All Level 1 Visual Upgrades 17 - install All Level 2 Visual Upgrades 18 - install All Level 3 Visual Upgrades 19 - install All 4 Unique Visual Upgrades and 9 other Level 3 Visual Upgrades 20 - beat the preset best time in any Drag race on Hard mode 21 - beat the preset best time in any Circuit race on Hard mode 22 - beat the preset best score in any Drift race on Hard mode 23 - beat the preset best time in any Sprint race on Hard mode 24 - acquire 500 online reputation 25 - acquire 1000 online reputation 26 - acquire 2500 online reputation 27 - acquire 5000 online reputation Czyli brakowalo wam pewnie tych, co sie zdobywa on-line.... U mnie juz wszystkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 jezzzzzuuu ja tez jestem na tym 103 wyścigu i mazda jeżdżę tylko mintą juz od kilku wyścigów wydaje mi się że ta gra to na hard to to samo co easy dzisiaj jadę ostatnie okrążenie odstawiłem gościa tak że go na mapie nie było widać a to był knockout a on prawie mnie dogonił normalnie takiego speeda dostał jay nie weim co przez chyba 15 sekund prawie mnie dogonił co za niesprawiedliwa gra a pozatym nie wydaje się wam, że jak jesteście pierwsi to auta wam wjeżdżają prosto pod koła aha ic zy jest w tej grze lustrko ?? i czy lepiej by mi sie grtało na kierownicy z ff?? bo mam ale nie chce jej upier... bo gra mnie tak irytuje że klawiatura tojuz prawie złamana i monitor zerwał płyty latały po pokoju...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...