wronka Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nie dziwie sie ja dopieor jestem na 70 a jade 1 to nie wiem jak bym jechal na ful w zakręty to i tak mnie dogiom a najgorzej jak taki żuczek wyjedzie podkoła::)to robie zajebiste tricki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 a co z kierownicą i lusterkiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 powtarzam lusterko można włączyć w opcjach grafiki tylko i wyłącznie w trakcie wyscigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Klawieszem CTRL:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 powtarzam lusterko można włączyć w opcjach grafiki tylko i wyłącznie w trakcie wyscigu Tak, ale chyba tylko jak się ma widok taki przed maską, bo jak mam widok w którym widze samochód to lusterka nie moge włączyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Ja tylko gram na tym widoku przed maską. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Kurde jak robie AutoUpdate`a to jest kiszka. Mozna sie domyslac dlaczego - "zpaczowany" ;) przez Deviance speed.exe jest niewlasciwy, albo na modemie tak dlugo to trwa, ze wydaje mi sie ze to koniec, a wcale tak nie jest. Na stronce pokazuje mi sie ze "patch applied" ale nadal jest stara wersja. Znalazlem za to cos takiego ftp://ftp.ea.com/pub/ea/patches/nfs-under..._US_PATCH_2.RTP Wiecie moze czy da sie cos z tym zrobic? Zanim to zciagne to wieki mina i nie wiem czy jest sens. To jak panowie, macie jakis pomysl czy nie. Dzisiaj sciaglem juz 40% :), ale nadal nie mam koncepcji co z tym zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 a co z kierownicą grał ktoś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Mysle ze wiele z tej kierownicy by nie zostalo po wyscigu 103 lub 95 :D Kiedys mialem kierownice i gralem w rozne NFS ale nie jest latwo - no chyba ze zajebiscie jezdzisz samochodem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ja grałem na kierowicy i mi się bardzo podobało !! Tylko w dragu się lipnie grało na kierowicy ale tak ogólnie to bardzo przyjemnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Za 2-ma podejściami 85 wyścigów gira wymiata, grafa rządzi grywalność niedoopisania. DLA WSZYSTKICH KTÓRYM GRA SIĘ KASZANI - na Radkach Nie używać sterów 3.8 i 3.9 (Radki of course :wink: ) Przetestowane i sprawdzone na 3.7. W przypadku nowszysch sterów nawet patche nic nie dadzą. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja grałem na kierowicy i mi się bardzo podobało !! Tylko w dragu się lipnie grało na kierowicy ale tak ogólnie to bardzo przyjemnie....tzn łatwiej czy co bo jeśli ma mi to pomóc to sobie ją zmontuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 nie widziałem wczesniej wzmianki na ten temat a mianowicie: czy znacie ten efekt z 2fast&2furious kiedy na luzie przy max obrotach zdejmuje sie noge z gazu a poprzez zawory bezpieczensta z turbo jest spuszczany nadmiar spalin???? i ten dym po bokach :)) w nfsu tez cos takiego jest hehe nie wiem moze juz dawno o tym wiecie a jak nie to sprobujcie: na luzie wejdzcie na max obroty i wcisnijcie nitro, i co cikeawy efekt nie he pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Nie spaliny tylko powietrze tłoczone przez turbine - upuszczane jest przez zawory bezpieczeństwa bi zdejmując noge z gazu zamykasz przepustnice i gdyby nie wpomniany zawór to rozpiedzieliłoby cały układ dolotowy silnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 gram sobie w tego nfs-a, fakt gra jest super. No troche jej brakuje realizmu ale to wszystko nadrabiaja autka :D mam MX-5, jestem kolo 35wyscigu. Moze mi ktos powiedziec kiedy sie dostaje Mazde RX-7 lub Honde S2000??? Czy zalezy to od poziomu trudnosci na ktorym gram? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 fury odblokuja sie z czasem same :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja grałem na kierowicy i mi się bardzo podobało !! Tylko w dragu się lipnie grało na kierowicy ale tak ogólnie to bardzo przyjemnie....tzn łatwiej czy co bo jeśli ma mi to pomóc to sobie ją zmontuje Powiem ci że mi się łatwiej gra. Wkońcu jest to analogowe ustawienie i na dragu łatwiej zrobić na starcie prefect shift. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja grałem na kierowicy i mi się bardzo podobało !! Tylko w dragu się lipnie grało na kierowicy ale tak ogólnie to bardzo przyjemnie....tzn łatwiej czy co bo jeśli ma mi to pomóc to sobie ją zmontuje Powiem ci że mi się łatwiej gra. Wkońcu jest to analogowe ustawienie i na dragu łatwiej zrobić na starcie prefect shift. to spoko zagram od nowa na kierownicy tylko niech ktoś mi powei jak przejść wyścig 103 bo nie daje rady prze 5 okrążeń jstem pierwszy ale w 6 po prosu już mi nerwy puszczają i takie błędy popełniam żenie moge aha ic zy da się wyłączyć ile jeszcze okrążeń zostało?? po drugie zna ktoś jakieś ustawienia które paczki kupować(ulepszać) auto?? aha i czy spilery wpływają jakoś na autob o ja tego nie zauważyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 no nie, gościu odpowiedzialny za gameplay powinien zawisnąć - do 102 wyścigu easy było w miarę easy - teraz mimo iż zdjąłem wszystkie mocniejsze części, pierwszy komp nie daje się dogonić (no chyba że zaliczy dzwona, ale takie granie bez sensu jest) - na easy to ja chcę przejść gierę bez bólu, a nie siedzieć cały dzień nad jednym wyścigiem wkurzając się na oszustwa kompa - patrzeć nie można już na to :evil: Zresztą mam już dosyć - 100 razy oglądać tą samą trasę to gruba przesada 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 SIEMA =Podajcie wasze najlepsze czasy na Drag'u =Podajcie tez V-maxa =ile zdobyliscie ptk w drifcie jednym wslizgiem i rekord calosciowy ile mieliscie Jestem dopiero w 67wyscigu najlepszy czas Acura RSX 24:49s V-max 321km/h jednym wslizgiem zdobylem 25000 tys a calosciowy rekord w drifcie to 230000 tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Juz ktos wczeniej zauwazyl, ze ustawienie poziomu wplywa tylko na drfit'a i drag'a. Normalne wyscigi sie praktycznie nie roznia. BTW ja gralem na medium i nie mialem jakos problemow, a nie jestem jakims pasjonatem samochodowek. Jedyny wyscig, ktory sprawil mi problemy to 71.. 6 lapow i prawie zawsze w ostatnim w cos przypie... Meczylem sie z tym pare godzin :o ale za to kazdy nastepny juz gora w kilku podejsciach zaliczony. Jestem dopiero w 67wyscigu najlepszy czas Acura RSX 24:49s V-max 321km/h jednym wslizgiem zdobylem 25000 tys a calosciowy rekord w drifcie to 230000 tys To jeszcze dluga droga przed Toba.. poczytaj poprzednie strony, gdzie sie ludzie chwalili wynikami, to Twoje wyniki zbledna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 no nie, gościu odpowiedzialny za gameplay powinien zawisnąć - do 102 wyścigu easy było w miarę easy - teraz mimo iż zdjąłem wszystkie mocniejsze części, pierwszy komp nie daje się dogonić (no chyba że zaliczy dzwona, ale takie granie bez sensu jest) - na easy to ja chcę przejść gierę bez bólu, a nie siedzieć cały dzień nad jednym wyścigiem wkurzając się na oszustwa kompa - patrzeć nie można już na to :evil: Zresztą mam już dosyć - 100 razy oglądać tą samą trasę to gruba przesada 8Ozgadzam się z tobą w 100 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golota Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Jak narazie to najlepsze drifty sie robi supra i s2000 srednio po okolo 170000 pkt :D P.s super wypasiona gra ciekaw jestem o czymbedzie nastempny nfs :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 eeee wyścigi traktorów z przyczepami???? (NFS-back to the nature ;) ) albo ciężarówek - NFS: TIR madness :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 panowie widze ze to o rekordach i innych takich ale moderatorzy tutaj odsyłają więc nie moge uruchomić giery w 1024x768 albo mi sie tak wydaje bo aa i anizo max a mam kwadraty dot to szczególnie wozów nie instalowałem jeszcze tego patcha czy on coś z grafą poprawia? sprzęt z podpisu pomocy i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Co do grafiki to ja mam radka na katalistach 3.9 i zadnego problemu z gra.. .. (r9100) trzeba bylo efekty troche przyciąć ,ale poza tym jest OK. Gra nie wysypała sie ani razu.. drift - to takiego cienkiego bolka jak ja stacbylo tylko na 21000pkt ( outrageus)- caly czas jezdza miata.. gre mam od tygodnia i dopiero dzisia zajzalem na ten temat: myslaelem ,ze wszystkie samochody maja takie same osiagi - aa model to tylko dla picu..(i have 2 check it out..;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ... myslaelem ,ze wszystkie samochody maja takie same osiagi - aa model to tylko dla picu..(i have 2 check it out..;)Róznią się zwłaszcza w dragu i drifcie - fajnie jest sprawdzać auta na 1milę ale bez "dodatków" czyli fabryczne, wtedy widać wyrażnie różnice w czasie. Pózniej z tuningiem to różnice maleją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ... myslaelem ,ze wszystkie samochody maja takie same osiagi - aa model to tylko dla picu..(i have 2 check it out..;)Róznią się zwłaszcza w dragu i drifcie - fajnie jest sprawdzać auta na 1milę ale bez "dodatków" czyli fabryczne, wtedy widać wyrażnie różnice w czasie. Pózniej z tuningiem to różnice maleją. no ale bez przesady, zeby jakis buracki golf mógł konkurowac z mazda rx-7 lub z honda S2000 ?? nawet jezeli maja poobny tuning to byloby to nieralne. Jest to juz zdeka przesadzone :( a tak pozatym to jakie sa wasze rekordy na 1mile mazda mx-5? moj to 27,53 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 A ja dzisiaj włączyłem NFS i po kilku sekundach jak włącze wyścig to sie komp wiesza. Tak samo jest od dzisiaj w call of duty. A ja nic nie zmieniałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 no ale bez przesady, zeby jakis buracki golf mógł konkurowac z mazda rx-7 lub z honda S2000 ?? nawet jezeli maja poobny tuning to byloby to nieralne. Jest to juz zdeka przesadzone :( a tak pozatym to jakie sa wasze rekordy na 1mile mazda mx-5? moj to 27,53 :? Ja wszystko w nich wymienisz poza karoserią to czemu nie? :P To mi się właśnie podoba, że można przejść całą grę jednym autem i stopniowo je tuningować i pokonywać teoretycznie lepsze auta. Ja tak zrobiłem za pierwszym razem 206 - całą grę i szczerze mówiąc jeżdziło mi się lepiej nież teraz jak zmieniam auta (owszem w drifcie niektóre są znacznie lepsze nież 206, ale reszta... :? ) Co do mx-5 masz na myśli "fabryczną" czy z "ulepszaczami" :P , ? (raczej z tuningiem ale nie wszystko?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...