Crazy_Ivan Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 udalo sie komus pojechac powyzej 370-400 kmh/h? jesli tak to czym i gdzie (trasa)? a co do drifta to nawet wychodzi jak sie rozpedza przed zakretem i wmiare wczesnie wchodzi na recznym puscic na chwile gaz potem kontra kolejna kontra i do bolu a punkty leca :D mi udało sie jechac 373Km/h :) Mazdą RX - 7. A w drifcie mialem 494,4201pkt...:) mam screena. eh dalem za maly pulap bo tyle to okolo tez jechalem dobra kto jechal powyzej 400 km/h jak dla mnie ta gra w trybie drag staje sie powolna :) Powolna 8O przecież to są wyścigi a nie symulator lotu odrzutowcem :P jak dla samochodu ponad 300Km/h to już dużo. Pozatym w dragu liczy się głównie przyspieszenie a nie V-max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 kto mial tutaj najwieksza predkosc :?: i ile wynosila :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Mam problem savy z win 2ooo nie chodzą na XP'eku i nie wiem czmu a miałem juz ok 80 wyścigu (dopiero ale nie miałem przez miech kompa i nauka) i załamka czy móglby mi ktoś wysłać save z ok ~80 wyścigu ? bardzo bym prosił i był wdzieczny :) mój mail to r_pawel@interia.pla w dobre miejsce wrzuciles te sejwy :?: katalog NFS Underground powinien znajdowac sie w C:Documents and SettingsAll UsersDane aplikacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Mam problem savy z win 2ooo nie chodzą na XP'eku i nie wiem czmu a miałem juz ok 80 wyścigu (dopiero ale nie miałem przez miech kompa i nauka) i załamka czy móglby mi ktoś wysłać save z ok ~80 wyścigu ? bardzo bym prosił i był wdzieczny :) mój mail to r_pawel@interia.pla w dobre miejsce wrzuciles te sejwy :?: katalog NFS Underground powinien znajdowac sie w C:Documents and SettingsAll UsersDane aplikacji ;) Tak jestem tego pewny... patrzyłem na innych kompach z róznymi windami i nigdzie ich nie wykrywa :cry: widać chyba są walnięte 8) wiec jak by ktoś mógł przesłać to bardzo prosze i z góry BIG THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeYa Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 No ja mialem 389.14 km/h RX-7 na Highway. Nie pamietam zeby sie ktos chwalil wieksza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Mam problem savy z win 2ooo nie chodzą na XP'eku i nie wiem czmu a miałem juz ok 80 wyścigu (dopiero ale nie miałem przez miech kompa i nauka) i załamka czy móglby mi ktoś wysłać save z ok ~80 wyścigu ? bardzo bym prosił i był wdzieczny :) mój mail to r_pawel@interia.pla w dobre miejsce wrzuciles te sejwy :?: katalog NFS Underground powinien znajdowac sie w C:Documents and SettingsAll UsersDane aplikacji ;) Tak jestem tego pewny... patrzyłem na innych kompach z róznymi windami i nigdzie ich nie wykrywa :cry: widać chyba są walnięte 8) wiec jak by ktoś mógł przesłać to bardzo prosze i z góry BIG THX :) Ale co ci dadza cudze sejvy - dokonczyc cudza gre.... bleee Lepeij zacznij wszystko od poczatku jak ci bardziej zalezy albo sciagnij sobie odrazu sejwa na 100% compleate (dziej sie na necie takie błakaja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Moja największa prędkość to 389.76 :) Mazda RX-7 Unikatowa wydajność silnik, chip, Nitro. Zastanawiam się ja niektórzy robią poniżej 20s 8O bo ja mimo nawet 6 perfectów i prędkości na pograniczu blown engine nie mogę zejść tak nisko rekord 20.99. Da sie odblokować wszystkie perfomance uniqe :?: . A co do prędkości więcej poprostu się nie da na takiej konfiguracja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Moja największa prędkość to 389.76 :) Mazda RX-7 Unikatowa wydajność silnik, chip, Nitro. Zastanawiam się ja niektórzy robią poniżej 20s 8O bo ja mimo nawet 6 perfectów i prędkości na pograniczu blown engine nie mogę zejść tak nisko rekord 20.99. Da sie odblokować wszystkie perfomance uniqe :?: . A co do prędkości więcej poprostu się nie da na takiej konfiguracja :) Wszysko zalezy od tego jak wykorzystasz nitro: - uzywaj nitro juz o 2 biegu az do 6 - Nie trzymaj przycisku od nitro tylko do pulsacyjnie naciskaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 najwazniejsze w dragu jest... upgrade skrzyni biegow - wlasnie zdradzilem tajemnice zejscia ponizej 20 sek ;) moj rekord to 19.18, czy moze troche mniej nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Moja największa prędkość to 389.76 :) Mazda RX-7 Unikatowa wydajność silnik, chip, Nitro. Zastanawiam się ja niektórzy robią poniżej 20s 8O bo ja mimo nawet 6 perfectów i prędkości na pograniczu blown engine nie mogę zejść tak nisko rekord 20.99. Da sie odblokować wszystkie perfomance uniqe :?: . A co do prędkości więcej poprostu się nie da na takiej konfiguracja :) Wszysko zalezy od tego jak wykorzystasz nitro: - uzywaj nitro juz o 2 biegu az do 6 - Nie trzymaj przycisku od nitro tylko do pulsacyjnie naciskaj... rozpedz samochud tak do 348(tak zeby ci zostalo troszke nitro).i tak jedz az do drugiej przecznicy od konca i dodaj reszte nitro.gdzies na 16 stronie masz filmik raptora jak robi 19.23. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 aha moj rekord to 19.51 na 3 unikalnych i 18.78 na 6. chetnie bym sie dowiedzial jak sie robi screen shooty?bo nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 oto link do przejazdu Raptora: http://qba.homeip.net/nfs-1923.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Mam problem savy z win 2ooo nie chodzą na XP'eku i nie wiem czmu a miałem juz ok 80 wyścigu (dopiero ale nie miałem przez miech kompa i nauka) i załamka czy móglby mi ktoś wysłać save z ok ~80 wyścigu ? bardzo bym prosił i był wdzieczny :) mój mail to r_pawel@interia.pla w dobre miejsce wrzuciles te sejwy :?: katalog NFS Underground powinien znajdowac sie w C:Documents and SettingsAll UsersDane aplikacji ;) Tak jestem tego pewny... patrzyłem na innych kompach z róznymi windami i nigdzie ich nie wykrywa :cry: widać chyba są walnięte 8) wiec jak by ktoś mógł przesłać to bardzo prosze i z góry BIG THX :) Ale co ci dadza cudze sejvy - dokonczyc cudza gre.... bleee Lepeij zacznij wszystko od poczatku jak ci bardziej zalezy albo sciagnij sobie odrazu sejwa na 100% compleate (dziej sie na necie takie błakaja) No niby tak co to za frajda z tymi cudzymi sejvami :twisted: chyba jednka zaczne gre od początku jednak to juz nie bedzie tak rajcowało i boje sie że ra mi sie znudzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 mam nadzieje ze doszlo;pavelek sprawdz skrzynke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Do wszytkich posiadaczy Radeon 8500 (możliwe że dzieje się to samo w Radeonach 9100) zainstalowałem sobie NFS:U na najnowszych Catalyst 3.10 ustawiłem wszystko na full i grafika sie chrzani a gdy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m dopalacz to wgule ekran sie robi czarny (w catalyst 3.9 tego nie miałem)wiec nie instalowac Catalyst 3.10 do NFS:U. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Tak jak piszecie jeźdzę od samego początku i [gluteus maximus] chyba chodzi bardziej o upgrade skrzyni biegów. Update po obejrzeniu przejazdu Raptora poprawiłem czas do 20,10s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 ...chetnie bym sie dowiedzial jak sie robi screen shooty?bo nie wiem... PrtScr - Print Screen - prościej chyba nie można. Przełąnczasz sie do windy -> Paint -> ctrl + V -> zapisujesz jako Jpeg i po robocie ;) POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 aha moj rekord to 19.51 na 3 unikalnych i 18.78 na 6. Czy dobrze zrozumiałem 6 unikalnych upgradów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 udalo mi sie juz rx-7 373,17km/h pojechac ale wiecej to juz nie wiem jak:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Tak Raptor dobrze zrozumiales.Gierke przeszedlem juz dawno temu i mialem ochote poczuc MOC.Dlatego odblokowalem sobie wszystkie unikaty (9 nie 6!!!-walnolem sie)przez save edytor. tak tylko dla zabawy.:) Normalnie jak razem wiemy unikaty sa 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 wszyscy gadacie tutaj o jakims upgrade skrzyni biegow....ale gdzie mozna wykonac taki upgrade bo w customize ride/performance/ nigdzie nic nie znalazlem...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 ...chetnie bym sie dowiedzial jak sie robi screen shooty?bo nie wiem... PrtScr - Print Screen - prościej chyba nie można. Przełąnczasz sie do windy -> Paint -> ctrl + V -> zapisujesz jako Jpeg i po robocie ;) POZDRAWIAM. Niestety to nie działa. Musisz użyć programu FRAPS, wpisz w google'u, pierwszy lub drugi wynik do ściągania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 u mnie dziala!!! wlasnie przed chwila probowalem.PS dzieki _piter_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 siema wgrywał ktoś patcha4 bo ja wgrałem i nadal mi pokazuje w menu że mam 1.3, jak u was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 siema wgrywał ktoś patcha4 bo ja wgrałem i nadal mi pokazuje w menu że mam 1.3, jak u was. mam.to.samo...po.wgraniu.patcha.1.4.pisze.nadal.1.3 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 wszyscy gadacie tutaj o jakims upgrade skrzyni biegow....ale gdzie mozna wykonac taki upgrade bo w customize ride/performance/ nigdzie nic nie znalazlem...:( taki upgrade dostajesz po "wykonaniu zadania"...a scislej mowiac po wyscigu z jakas osobistoscia w tamtym swiatku...i wlasnie masz do wyboru rozne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 wszyscy gadacie tutaj o jakims upgrade skrzyni biegow....ale gdzie mozna wykonac taki upgrade bo w customize ride/performance/ nigdzie nic nie znalazlem...:( taki upgrade dostajesz po "wykonaniu zadania"...a scislej mowiac po wyscigu z jakas osobistoscia w tamtym swiatku...i wlasnie masz do wyboru rozne Nie zupełnie, Unike upgrade dostajemy tylko po Time trialach (Sprint - tylko bez przeciwników, na czas) "zleconych" przez Samantę (Visual) i TJ'a (Performance). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Naprawił może ktoś online w nfs po wgraniu patcha4 bo ja robiłem już z 15 razy reinstalke, kasowałem wszystko z rejestru i nic. Wygląda na to że pogram sobie w online jak wgram od nowa winzgroze.:((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Tak Raptor dobrze zrozumiales.Gierke przeszedlem juz dawno temu i mialem ochote poczuc MOC.Dlatego odblokowalem sobie wszystkie unikaty (9 nie 6!!!-walnolem sie)przez save edytor. tak tylko dla zabawy.:) Normalnie jak razem wiemy unikaty sa 3. Doszło, doszło i bardzo dziekuje :) jestem dłużnikiem :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.Cruger Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Co powiecie na prędkość 375km/h (silnik wytrzymał!) Tylko nie wiem jak wstawić screen do postu!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...