rcube Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 BIG PROSBA Jak ktos jest teraz na etapie cos kolo 50 (55) i przeszedl wczesniejsze etapy minimum na medium, to blagam :!: niech mi podesle savy na rcube@gazeta.pl ;) bo moje poszly sobie gdzies :( Bede Big Dzwieczny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 BIG PROSBA Jak ktos jest teraz na etapie cos kolo 50 (55) i przeszedl wczesniejsze etapy minimum na medium, to blagam :!: niech mi podesle savy na rcube@gazeta.pl ;) bo moje poszly sobie gdzies :( Bede Big Dzwieczny :] Uzyj save editora bo takich osob pewnie nie znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 A gracie moze na necie w to cudo ? 8) podawajcie ewentualne nicki :twisted: mój to MoNdRy89 najczęście jestem na A1Poland [ Drag ] :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejBP Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ee Ludzie czemu macie takie słabe rekory w dragah ja wyciabnalem 19 87 bez wiekszych problemow mazda rx-7 polecam :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ee Ludzie czemu macie takie słabe rekory w dragah ja wyciabnalem 19 87 bez wiekszych problemow mazda rx-7 polecam :) :wink: 19:87 ? Co to ma byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ee Ludzie czemu macie takie słabe rekory w dragah ja wyciabnalem 19 87 bez wiekszych problemow mazda rx-7 polecam :) :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ee Ludzie czemu macie takie słabe rekory w dragah ja wyciabnalem 19 87 bez wiekszych problemow mazda rx-7 polecam :) :wink: 19:87 ? Co to ma byc ? kaeres a moze on jechal tyłem? wtedy to jest wyczyn :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ee Ludzie czemu macie takie słabe rekory w dragah ja wyciabnalem 19 87 bez wiekszych problemow mazda rx-7 polecam :) :wink: Hehe no ale czy to przypadkiem nie maławo ? :lol: mój rekord 18.03 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Witam1 Ja wlasnie zainstalowalem demko tej jakze pieknej gierki i coz - od dzis uzywam jej jako benchmark dla wydajnosci sprzetu ;] BOSKA // PIEKNA // GRYWALNA i SZYBKA!!! Ide w pon do Empoika kupic full wersje bo jest MIOD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Gram na ver 1.4 i mam dokładnie taką samą taktykę jak raptor ale nitro u niego daje lepsze efekty i zauważalnie mniej się zużywa, strzałka na obrotomierzu chodzi, w porównaiu z tym co ja widzę u siebie, jak w przyspieszonym tempie - czyżby framerate bug w mniejszej postaci jeszcze był w grze??? Na 6 biegu przy 349km/h ostatni nitro dał mu gazu do 367 8O , u mnie to po prostu niemożliwe :? Mój najlepszy wynik na 14th and Vine to 19.96 na rx-7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja mam 19:34 s2000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Na kacu można zrobić ładnego drifta hehehehe królewskiego ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Panowie, mam problemik. Dzisiaj mnie naszło na zagranie w NFS ;]] na nowym sprzęcie. No i jest mały problem. Giera chodzi super, tylko coś czcionki są niewyraźne. Boje że coś z kartą. Raz tak miałem z gf2 i wyparował na 3 dni później. Przykład: Zainstalowałem patcha nfsu_europe_patch_4.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 o ile mnie pamiec nie myli to byla o tym kiedys mowa i pomagalo przywrocenie normalnych ustawien jakosc/wydajnosc w karcie graf. choc moge sie mylic :? BTW gierka chodzi super ? 29 klatek to chyba nie takie super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Dla mnie super, detale na max [chyba blur załączony] dobra rozdziałka :] 25 fps to granica płynności, więc ;] Z ustawieniami sprawdze. ----- [ up-date ] ----- Wiem :D Miałem ustawione w zakładce Ustawienia Direct 3D > Poziom szczegółów mipmap na [ Najlepsza wydajność] a trzeba <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> na [ Najlepsza jakoś obrazu ] BTW od razu lepiej Mafia wygląda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Co do FPS - 25 to granica plynnnosci, wiec ok. 30 daje juz bardzo mile doznania ;] Ja sam mam 38 na 1280x1024 max detail i jest jaaaazda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A zobaczcie sobie jak miło się gra, jak jest WSZYSTKO na minimum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A zobaczcie sobie jak miło się gra, jak jest WSZYSTKO na minimum ;]Wtedy to sie nie gra tylko zapierdala (za przeproszeniem :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 :evil: normalnie ten NFS mnie tak wk....... właśnie przejechałem 103 wyścig na easy ledwo mi się to udało.... pozatym pomiędzy easy a hard nie ma chyba żadnej róznicy u mnie oni tak samo jeżdzą-oszukują.... 7 okrążeń trasty którą jeżdze perfekcyjnie i lubie a nie mogłem wygrać 8O kient pzykłada dach (z moją pomocą ;) ) a 4 zakręty dalej już mnie wyprzedza :evil: to jest oszustwo jakich mało zwłaszcza że ja te 4 zakręty ściołem jak tylko się dało bez zadnej przycierki i na nitro :evil: cobyście nie mówili że jestem cienki prosze poszukać na stronie codemasters moich rekordów w Colina 2.0 jestem 1 na świecie na kilku moich ulubionych os'ach (klasa WRC) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 to nie oszustwo a wlaczona opcja CATCH-UP ... zagraj teraz jakis wyscig i wylacz ta opcje. co do cmr2 - coz to za porownanie - toz to 2 zupelnie inne gry :roll: a z drugiej strony - jezeli jestes powaznie w klasyfikacjach na codemasters to nie obylo sie bez luxusa wiec zaden to dla mnie wyczyn ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 to nie oszustwo a wlaczona opcja CATCH-UP ... zagraj teraz jakis wyscig i wylacz ta opcje. co do cmr2 - coz to za porownanie - toz to 2 zupelnie inne gry :roll: a z drugiej strony - jezeli jestes powaznie w klasyfikacjach na codemasters to nie obylo sie bez luxusa wiec zaden to dla mnie wyczyn ... przepraszam bez czego ? luxusa ? /////ma wiele wspulnego opanowanie śrowosiska gry chodz są zupełnie inne polega mnie więcej na tym samym jak wyłączyć CATCH-UP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 taly Stage 6 Rank Player Time Car 31 Iain Bell (Gairloch Scotland) 01:10.17 Peugeot 205 Turbo 16 32 Marko Škrnjug (Croatia) 01:10.20 Lancia Integrale 33 Dino Rockstroh (Nürnberg/Germany) 01:10.34 Peugeot 205 Turbo 16 34 Bob Le Tang (France) 01:10.38 Peugeot 205 Turbo 16 35 HQ 12 (Poland) 01:10.47 Seat Cordoba 36 popo bafo bellini (villongo(bg)italy) 01:10.49 Peugeot 205 Turbo 16 37 Marko Škrnjug (Croatia) 01:10.51 Lancia Integrale 38 MHTSOS Fragias (Greece) 01:10.61 Peugeot 206 39 Luciano Carrara (lovere bg ITALY) 01:10.73 Peugeot 205 Turbo 16 40 Bob Le Tang (France) 01:10.78 Ford Racing Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 niewiem o co chodzuło z tym całym lususem, nie mam pojęcia co to jest, wydaje mi się że chodzi o jakiś cheat :?, ehhh na Q3 zdaże mi się to bardzo często że mnie ktoś zwyzywa o chaterów, zdążyłems ię juz do tego przyzwyczaić.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Mam pytanko w imieniu kolegi. Jest podlaczony do sieci przez router podlaczony do neo i mi truje ze nie moze wejsc do gry online. Wywala go do pulpitu i laczy sieze stronka NFS:U. Czy to jest wina portow na routerze?? Czy moze cos sie mu z gra stalo?? Dzieki PS. dajcie namiar na nowego patcha, chyba nr.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubsonBrowar Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 wierzcie mi lub nie własnie przeczytalem 36 stron tematu.Gra jest super co prawda gram u kolegi mam civica i 40 wyscig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 PS. dajcie namiar na nowego patcha, chyba nr.4Hmmm gre wydało EAGAMES.... ciekawe gdzie mogą być pathe.... człowieku! www.eagames.com i tam jest odnosnik do strony domowej NFS:u, mna ktorej jest najnowszy patch... tak trudno sie domyslec ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ftp://ftp.ea.com/pub/ea/patches/nfs-under..._US_PATCH_4.exe patch 1.4 do wersji US ftp://ftp.ea.com/pub/ea/patches/nfs-under...OPE_PATCH_4.exe patch 1.4 do wersji Europejskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 witam, wiecie moze jakim proramikiem mozna edytowac vinyle w NFS:U?? prosze zapodawac nazwy i najlepej linki do tego softu .... z gory dzieki i pozddrawiam wszystkich "maniaków" underground-a!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shatter Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ja mam taki problem natury technicznej przez caly czas jezdzilem sobie w ungeroundzie na karcie ge force 2 max 64mb, ostatnio musialem zmienic i dostalem plytke glowna Intel Bay Field D865GBF ze zintegrowana kartka graficzna Intel 82865G (Intel Extreme Graphics 2) no i mam dostepnych wiecej opcji graficznych w ustawieniach nfsu ale za to strasznie muli, juz w menu okna pojawia sie z opoznieniem, kiedy ustawiam w pliku d3dsetup mam dostepna jedna opjce "D3D device (D3D)" a kiedy ja zaznaczam pojawia sie cos takiego jak na obrazku obok mam directa 9.0b nawet z latka :) win xp testy w 3d marku 2001 se pro przechodzi z wynikiem 1300, duzo to nie jest ale grac sie da na wczesniejszej karcie gf2mx400 64mb gralem bez problemow a ta powinna byc lepsza bo 128 bitowa ;) nie mowcie ze to zlom albo cos tylko pomozcie jezeli znacie powod :( mozliwe ze karta obsluguje tylko OpenGl? mam najnowsze stery z gory dzieki za jakakolwiek pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shatter Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ups nie mozna dawac obrazkow wiec zamieszcze tu tresc z tego obrazka : You have selected direct 3d video cart that was not available when this game was released. Therefore, it has not been tested with this game and may cause unpredictable PC behaviour when playing the game mam nadzieje ze nie pisalem tego na marne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...