Raptor Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 moja bryka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 jeeeeeeeeeeeeee 5 kresek 5 gwiazdek ale jestem jeszcze na 3 miejscu No ładnie ja narazie mam 3 kreski 4 gwiazdek :) A wyscigów 81 z 111 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 jeeeeeeeeeeeeee 5 kresek 5 gwiazdek ale jestem jeszcze na 3 miejscu chyba 5 kresek i 4 gwiazdki - bo wiecej jak 5 gwiazdek nie można mieć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 moja bryka :D nielza RX-7... a ma moze odglos silnika WANKLA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Mam 5 gwiazdek, a toz ze przy okazji wszystkie kreski :D i awansowalem na 2 miwjsce no i mam problem juz z 10 razy jechalem i niemoge wygrac jednego wyscigu: 7 okrazen, 3 nissany 350 i moja civka. wszystko byloby ok gdyby komp na jednym zakrecie nie oszukiwal: zakret 90 stopni ze ina hamowac lekko trzba albo gaz puszczac a komp na pelnym gazie (oszustwo <span style="color:red;">[ciach!]</span>lone) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 update: zrobilem sobie przerwe i za pierwszym razem przejechalem: czyli sluchajcie mnie moi mili trzeba robic przerwy :D a tutaj moja skromna bryka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Vadeer coś nie tak - bo skończyłem gre i nigdy ponad 5 gwiazdek nie miałem :| Co do wyścigów :| - 2 ostatnie (112 (Skyline) i 113 (Nissan 350Z) to dopiero jest rzeźnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 kurde a myslalem ze bede pierwszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ale ta laska na samym koncu aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :oops: ale szprycha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: tylko co teraz bo sie nie doczytalem?? nowe konto i od nowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 kurde a myslalem ze bede pierwszy :D musiałbyś się bardzo starać - bo ja skończyłem gre 20 listopada (post na drugiej stronie topicu) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 specjalnie dla was jechalem ponownie 4 wyscigi aby wam pokazac laske zupelnie jak moja dziewczyna tylko zdecydowanie starsza troche niwyraznie ale ciezko trafic w odpowiedni moment (sami zobaczycie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 musiałbyś się bardzo starać - bo ja skończyłem gre 20 listopada (post na drugiej stronie topicu)ja gre tez mialem wczesniej ale zaczaalem grac wczoraj popoludniu niestety dopiero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 chłopaki co zrobić żeby na necie grać bo jak chce się zarejestrować to zawsze pisze że zajęty nick... zmieniam i nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ja na szczescie jeszcze mam przed soba w cholere gry :) Podoba mi sie to, ze pomalu sie wszystko odkrywa a nie wszystko odrazu po 10 wyscigach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 No a ja na dzisjaj robie sobie przerwe :D 86/111 i już nic mi neiwychodzi :x Jutro ciąg dalszy zmagań 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 jak zagrać przez internet w sieci z firewallem, z jakiego portu korzysta gra?czy jest jakis uniwerslany port dla gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ja na szczescie jeszcze mam przed soba w cholere gry :) Podoba mi sie to, ze pomalu sie wszystko odkrywa a nie wszystko odrazu po 10 wyscigach. no ja tez tak lubie. Niecierpie skonczyc gry w jeden czy dwa dni , dziennie gram w needa z godzinke zeby cieszyc sie gra jak najdluzej, nie moge grac w jedna gre pare godzin pod rzad jednego dnia wole codziennie po troche :) a co do tej laski VADER ( tfu, tfu zdecydowanie wole brunetki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a co do tej laski VADER ( tfu, tfu zdecydowanie wole brunetki)moja jest brunetka (ma dluzsze wlosy). chodzi mi o cialo i buzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 jak zagrać przez internet w sieci z firewallem, z jakiego portu korzysta gra?czy jest jakis uniwerslany port dla gier? UDP 3658 i 3659 - jest w news jak wejdziesz na online - musisz te porty odblokować żeby móc hostować gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a wogole da sie grac on-line czy trzeba miec oryginala , jak wciskam on-line to jest napisane ze jakis patch potrzebuje do sciagniecia, jak jest z graniem on-line???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 UDP 3658 i 3659 - jest w news jak wejdziesz na online - musisz te porty odblokować żeby móc hostować gryno spoko, ty piszesz o hostowaniu, ale jak podlaczam sie do jakiegoś uzytkownika to pisze cos tam o firewallu, a mam publiczne IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Jordi23 - bez problemu się da. Tylko trzeba nowy "plik_uruchamiający_grę" mieć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Panowie, co mam zrobic? Zobaczcie sobie screena: http://dario.speed-server.net/nfs.jpg Z tego co rozumiem to mam upgrade'y porobic ale... mam max upgrade'y jakie moge miec w danej chwili - reszta zablokowana :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 dobra działa, dzięki raptor :) a jak jest z tymi uniwersalnymi portami dla gier, są takie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 no to chyba nie masz wszystkiego wykupionego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 kurcze moze jednak bedzie kiedys jakis patch dajacy replaye, czasami mam taki wyscigi ze omijam samochody uliczne na styk czy jakies przeszkody albo skacze wysoko kurde chcial bym to zobaczyc tym bardziej ze jezdze z kamera na przednim zdezaku (ta mi najbardziej odowiada) wiec nie moge nacieszyc sie widokiem mojej bryczki chociaz watpie zeby takowy patch wyszedl NFS HP2 tez nie mial replayow i do teraz nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 NFS HP2 tez nie mial replayow i do teraz nie ma :( HP2 mial replaye, tylko, ze troche dretwe. Nie mozna bylo kamery zmieniac. W replayu byl widok taki jaki miales w wyscigu. Wiem, bo wlasnie odkurzylem plytke i gram w oczekiwaniu na underground ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Tez preferuje kamerke na zderzaku, IMO lepiej wtedy furke da sie kontrolowac. Mam problemik: postawilem dzisiaj XP i na czysty sys zainstalowalem Cat 3.9. Pozniej zainstalowalem NFS:U + Patch (by Deviance) i teraz mam buga 60Hz :? Vsync w control panelu mam wylaczony.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Tez preferuje kamerke na zderzaku, IMO lepiej wtedy furke da sie kontrolowac. Mam problemik: postawilem dzisiaj XP i na czysty sys zainstalowalem Cat 3.9. Pozniej zainstalowalem NFS:U + Patch (by Deviance) i teraz mam buga 60Hz :? Vsync w control panelu mam wylaczony.... ja uzywam power stripa do Hz ustawiam sobie na sztywno ile chce miec Hz w danej rozdzielczosci i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 no replay'e by sie przydaly. zdecydowanie. szkoda tez ze lusterek nie ma: miloby bylo obserwowac jak kolesi sie oddalaja w wyscigu na mile a dodatkowo mozna by droge zajechac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...