Raptor Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 wyślij do mnie raptor@ocmaster.com - powiedz na jakiej trasie :?: no i czy online czy sinle :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 A ja pokochalem konkurencje "Drifting" Moj aktualny rekord najwiekszego driftu to 57.9k w czasie 21.8 sek [mazda mx-5]. Jak ktos chce to moge zapodac screena tylko nie mam jak go umiescic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 juz sobie poradzilem z zaisntalowaniem a co dalej zalozylem swoj profil ! i jak kupic samochod ?? i jak rozpoczac swoja kariere pomozcie prosze !!! wy mowicie jakies wyscigi ze macie 86/111 czy cos takiego podaje dla przykladu o co chodzi pomozcie prosze !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 juz sobie poradzilem z zaisntalowaniem a co dalej zalozylem swoj profil ! i jak kupic samochod ?? i jak rozpoczac swoja kariere pomozcie prosze !!! wy mowicie jakies wyscigi ze macie 86/111 czy cos takiego podaje dla przykladu o co chodzi pomozcie prosze !!!Zajmij się saperem. Mniej skąplikowany ;) Zakładasz nowy profil > Go Underground i tam już jesteś w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 juz sobie poradzilem z zaisntalowaniem a co dalej zalozylem swoj profil ! i jak kupic samochod ?? i jak rozpoczac swoja kariere pomozcie prosze !!! wy mowicie jakies wyscigi ze macie 86/111 czy cos takiego podaje dla przykladu o co chodzi pomozcie prosze !!!wydaje mi się że to nie jest trudne i spokojnie do tego samo dojdziesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 no ale jak biore undeground to bym chcial swoj samochod jakis a nie ten co juz jest ???? bo nic nie ma zadnych opcji do kupieniaa samochodu ??? a inne np.quick race to co z tym no kurde pomozcie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 no ale jak biore undeground to bym chcial swoj samochod jakis a nie ten co juz jest ???? bo nic nie ma zadnych opcji do kupieniaa samochodu ??? a inne np.quick race to co z tym no kurde pomozcie !!!wygraj chlopie tym co dali to za zarobiona kase kupisz fure - takie to trudne ???? Neon96 - drifting to moje 2 imie ;) podaj plansze ilosc okrazen to mozemy podawac rekordy bo tak to mi ten wynik nic nie mowi ... :) no chyba ze on-line sie zmierzymy :twisted: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 no oki dziekuje a chcialbym z wami kiedys zagrac online ??? moglbym ??? to jak zdobede kase itd.. to pogadamy to lece grac pap dziekuje jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 19.13 to tylko na singlu daje rade. A na trasie tej co w demie była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 przeinstalowalem gre i dalej nie chodzi na multi :( po kliknieciu na PLAY ONLINE wisi :/ Czego to moze byc wina, wymyslcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Koza: wina twojej glupoty :D Walnij formata i probuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 pliki od Krutkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Gracie na Hard'zie i na Manualnej skrzyni biegow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 przeinstalowalem gre i dalej nie chodzi na multi :( po kliknieciu na PLAY ONLINE wisi :/ Czego to moze byc wina, wymyslcie :) wina tego ze masz zablokowane porty 3658 i 3659 i przestan juz jeczec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja gralem na hardzie wszystkie i na automacie, mozna mnie na necie spotkac pod xywa RutiPL, zazwyczaj w Drag Germany. jaizm_: On nie jeczy, ciekawe jak ty bys sie zachowal jakbys mial problem. Przeciez napisal ze nie ma firewalla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 a ja tu wyjade z lamerskim pytaniem (gram w to drugi raz dopiero) co to sa te PACKAGES w ulepszeniach silnika????? sa az 4 i nie wiem cyzm rózni sie jedna od drugiej...... nie śmiejcie sie panowie ..... thx za odp:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 moglby mi ktos przeslac save'a z ukonczona gra, mam ok 80% ukonczone i juz mi sie nie kce - elh@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 a ja tu wyjade z lamerskim pytaniem (gram w to drugi raz dopiero) co to sa te PACKAGES w ulepszeniach silnika????? sa az 4 i nie wiem cyzm rózni sie jedna od drugiej...... nie śmiejcie sie panowie ..... thx za odp:) Powiem Cię że ja też nie wiem ;) Biore pierwszego z rzędu. Ale znając ludzi na forum to wyjadą z firmami które są najlepsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 moglby mi ktos przeslac save'a z ukonczona gra, mam ok 80% ukonczone i juz mi sie nie kce - elh@o2.pl ROTFL :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 a ja tu wyjade z lamerskim pytaniem (gram w to drugi raz dopiero) co to sa te PACKAGES w ulepszeniach silnika????? sa az 4 i nie wiem cyzm rózni sie jedna od drugiej...... nie śmiejcie sie panowie ..... thx za odp:) Powiem Cię że ja też nie wiem ;) Biore pierwszego z rzędu. Ale znając ludzi na forum to wyjadą z firmami które są najlepsze ;) IMO to tylko graficzka z nazwami firm - nic wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Panowie mam olbrzymi problem:((( Przynioslem od kumpla NFS , ma na dwoch CD.Przy koncowce instalcji wyskakuje mi informacja zebym wlozyl cd 2 , wkladam klikam OK , i nic , tak jakby naped nie widzial plyty:((( co to moze byc?? U kumpla chodzi normlanie a umnie niechce sie zainstalowac;((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja gralem na hardzie wszystkie i na automacie, mozna mnie na necie spotkac pod xywa RutiPL, zazwyczaj w Drag Germany. jaizm_: On nie jeczy, ciekawe jak ty bys sie zachowal jakbys mial problem. Przeciez napisal ze nie ma firewalla. no to co ze nie ma firewalla?? porty i tak moze miec poblokowane, jak jego dostawca netu ma takie widzimisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Moje cudo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Neon96 - drifting to moje 2 imie ;) podaj plansze ilosc okrazen to mozemy podawac rekordy bo tak to mi ten wynik nic nie mowi ... :) no chyba ze on-line sie zmierzymy :twisted: ?? Chyba mnie nie zrozumiales... za duzo klopotu jest z wynikiem ogolnym np. z 10 okrazen i z danej trasy.. ja podalem wynik z jednego poslizgu (eng. drift) i jest to wlasnie prawie 60k w czasie ponad 20 sek. ... no wiesz ze wejdziesz w poslizg i te punkty leca... to ile ci sie najwiecej na raz uda. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Oto kolejna fotka furki ZIELONEGO (OLAF_SKARPA) 8) GOLF GTI "BESTIA" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Hehe wlasnie przed chwila ukonczylem cala NFS Underground :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja teraz zaprzestalem gry w singla tylko zaczalem Driftowac On-Line. Jaki czad!!! Na razie wygralem jedynie 5 przegralem 6 ,ale te 5 wygranych to z rzedu i to z niezlymi kolesiami. Dzieki temu jestem juz w pierwszej 50 w rankingu!!! A oto dzisiejsze moje osiagniecie w drifcie. Zsumujcie wyniki z okrazen. Aha no i jezdze S2000. Najlepsza do Dragu i Driftu (wedlug mnie oczywiscie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Qrczę na mojej grafie nawet neonów nie widać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Neon96 - drifting to moje 2 imie ;) podaj plansze ilosc okrazen to mozemy podawac rekordy bo tak to mi ten wynik nic nie mowi ... :) no chyba ze on-line sie zmierzymy :twisted: ?? Chyba mnie nie zrozumiales... za duzo klopotu jest z wynikiem ogolnym np. z 10 okrazen i z danej trasy.. ja podalem wynik z jednego poslizgu (eng. drift) i jest to wlasnie prawie 60k w czasie ponad 20 sek. ... no wiesz ze wejdziesz w poslizg i te punkty leca... to ile ci sie najwiecej na raz uda. :D hehe, chyba go zagiołes:D ja jeszcze nie probowalem ile wyciagne najwiecej, ale w czasie normalnej gry mialem 30tys, wiec mysle, ze jak sie postaram do ciebie dogonie, ale moze byc ciezko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...