CeglA Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Wlasnie instaluje WIN2000PRO PL na drugim kompie i mam BIG problem. Za kazdym razem podczas uruchamiania instalatora z dyskietek ,chwile po wlozeniu czwartej ,pokazuje sie niebieski ekran z jakims bledem(zawsze zwiazany z katalogiem System32). Pomozcie,co z tym robic? Musze zaraz tam miec sprawny system. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Instalujesz Win2k z dyskietek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Instalator na Cd nie zalacza sie automatycznie, do tego sa wlasnie te dyskietki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 odpal kompa z dyskietki startowej np z Win98 w DOSie wpisz X:i386winnt.exe jest litera napedu w ktorym siedzi plytka BTW jeszcze lepiej zamiast uzywac CD'ka zrzuc sobie caly folder i386 na twardziela - na inna partycje niz instalujesz i odpal instalator w opisany sposob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Wlasnie instaluje WIN2000PRO PL na drugim kompie i mam BIG problem. Za kazdym razem podczas uruchamiania instalatora z dyskietek ,chwile po wlozeniu czwartej ,pokazuje sie niebieski ekran z jakims bledem(zawsze zwiazany z katalogiem System32). Pomozcie,co z tym robic? Musze zaraz tam miec sprawny system. :oops: Hehe. Miałem to samo, ale potem się skapnąłem, że można prosto z CD instalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Instalator na Cd nie zalacza sie automatycznie, do tego sa wlasnie te dyskietki...] Nawet po ustawieniu w BIOSie zeby system startowal z CD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Wlasnie instaluje WIN2000PRO PL na drugim kompie i mam BIG problem. Za kazdym razem podczas uruchamiania instalatora z dyskietek ,chwile po wlozeniu czwartej ,pokazuje sie niebieski ekran z jakims bledem(zawsze zwiazany z katalogiem System32). Pomozcie,co z tym robic? Musze zaraz tam miec sprawny system. :oops: Hehe. Miałem to samo, ale potem się skapnąłem, że można prosto z CD instalować. ja nie moglem bootowac z CD musialem zrobic 4 dyskietki, ktore naszczescie robil sam windows w jakims tam katalogu na plytce byly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Wlasnie instaluje WIN2000PRO PL na drugim kompie i mam BIG problem. Za kazdym razem podczas uruchamiania instalatora z dyskietek ,chwile po wlozeniu czwartej ,pokazuje sie niebieski ekran z jakims bledem(zawsze zwiazany z katalogiem System32). Pomozcie,co z tym robic? Musze zaraz tam miec sprawny system. :oops: sprobuj od nowa zrobic te dyskietki z CD, z ktorego chcesz zainstalowac wina, tylko niech dyskietki beda raczej puste i bez bledow, moze te byly z bledami i dlatego bylo cos nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 odpal kompa z dyskietki startowej np z Win98 w DOSie wpisz X:i386winnt.exe jest litera napedu w ktorym siedzi plytka BTW jeszcze lepiej zamiast uzywac CD'ka zrzuc sobie caly folder i386 na twardziela - na inna partycje niz instalujesz i odpal instalator w opisany sposob No i nie zapomnmij o smartdrajwie, bo ci sie beda pliki kopiowac przez trzy dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Wlasnie instaluje WIN2000PRO PL na drugim kompie i mam BIG problem. Za kazdym razem podczas uruchamiania instalatora z dyskietek ,chwile po wlozeniu czwartej ,pokazuje sie niebieski ekran z jakims bledem(zawsze zwiazany z katalogiem System32). Pomozcie,co z tym robic? Musze zaraz tam miec sprawny system. :oops: Spróbuj jeszcze przestawic cdrom na inny tryb, jak masz slejw to przestaw na master i na odwrót, ja mialem kiedys podobny problem i pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 sprawdź podłączenie wszystkich napędów i dysków czy na pewno jest oki, u mnioe był niebieski ekran jak dysk był na slave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Dzieki wszystkim ,juz siedze na WIN2k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...