Skocz do zawartości
MeHow

Adam Małysz - Puchar Swiata 2003/2004

Rekomendowane odpowiedzi

Obilo mi sie o uszy, ze za tydzien w piatek i sobote nie bedziemy mogli ogladac skokow w Kussamo z udzialem Adama na naszej TVP. Ja niestety nie posiadam, ani cyfry, ani innych takich smiesznostek, wiec jestem lekko zdolowany. : Prosty wniosek, mimo ze ogladasz TV tylko dla wiadomosci, to Adama sobie nie zobacze, ktory od zawsze byl na TVP. Powiedzcie mi, czy to jest pewne, a jesli tak, to gdzie Adam bedzie pokazywany?

Pozdr

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mnie się o uszy obiło to TVP nie ma praw do transmisji z Finlandii co już w/w i dlatego będzie w TVP transmisja z lekkim opóźnieniem czyt. retransmisja. A jak ktoś chce na żywca to musi na Eurosport luukać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mnie się o uszy obiło to TVP nie ma praw do transmisji z Finlandii co już w/w i dlatego będzie w TVP transmisja z lekkim opóźnieniem czyt. retransmisja. A jak ktoś chce na żywca to musi na Eurosport luukać

no niestety : tvp dalo ciala :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety to prawda, ale na szczęście jest jeszcze Eurosport, na którym będzie można obejrzeć kwalifikacje LIVE :mrgreen:

chociaż to jest dobre że pokażą na EUROSPORCIE bo niewyobrażam sobie oglądać skoków po NIEMIECKU na jakiś DEUTSCHowskim kanale :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie - nie oglądałeś sportu ? Skoczył i to jest prawda - miał wiatr pod narty 4m/s :)

A rekord skoczni należy do jakiegoś Fina - Linstroma czy jak to się tam pisze i też jest grubo powyżel 145m :D

Pozdro ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi