yuri Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Owszem mam model 25'' :):):) Radius 25" pierwsze słyszę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Sam widzisz jak daleko w tyle pozostajesz :):):) A ja już na nim pracuje ponad rok :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Sam widzisz jak daleko w tyle pozostajesz :):):) A ja już na nim pracuje ponad rok :):):) no dobra jaja sobie robiłem :P przepraszam :oops: teraz pracuje na dell-u 17" :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Dunaj i tu się mylisz Matrox nigdy nie umiera :) właśnie G200 ma obraz zyleta , swietna karta 2d :) . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 No widzisz, a ja od czasów ''Radiusa'' przesiadłem się na Philipsa 17'' 107P20 oczywiście tylko dlatego, że Philips ma lepszą jakość obrazu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 nie chce mi sie wierzyc ze Matrox ma lepsza jakosc obrazu od ATI. Niby gdzie sa jakies artykuly na ten temat ? Z tego co wiem to ATI ma bardzo dobry obraz. Matrox to juz upadla firma a ich nowa karta graficzna tylko dobila gwozdz do deski. Kto to bedzie kupolal za tyle kasy ? Do pracy moze ? Dlaczego. W zyciu bym nie kupil Matroxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 nie chce mi sie wierzyc ze Matrox ma lepsza jakosc obrazu od ATI. Niby gdzie sa jakies artykuly na ten temat ? Z tego co wiem to ATI ma bardzo dobry obraz. Matrox to juz upadla firma a ich nowa karta graficzna tylko dobila gwozdz do deski. Kto to bedzie kupolal za tyle kasy ? Do pracy moze ? Dlaczego. W zyciu bym nie kupil Matroxa. Oka , a widziales kiedys Matroxa g200 w akcji ?????????? . Obraz jest naprawde czysty , mowie o 2d , do gier te karty sie nie nadaja . ( nie mowie o Parheli , dla mnie niewypal :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 nie chce mi sie wierzyc ze Matrox ma lepsza jakosc obrazu od ATI. Niby gdzie sa jakies artykuly na ten temat ? Z tego co wiem to ATI ma bardzo dobry obraz. Matrox to juz upadla firma a ich nowa karta graficzna tylko dobila gwozdz do deski. Kto to bedzie kupolal za tyle kasy ? Do pracy moze ? Dlaczego. W zyciu bym nie kupil Matroxa. Oka , a widziales kiedys Matroxa g200 w akcji ?????????? . Obraz jest naprawde czysty , mowie o 2d , do gier te karty sie nie nadaja . ( nie mowie o Parheli , dla mnie niewypal :( ) niewypał jak niewypał. ludzi którzy robią grafikę 2d i tak ona zainteresuje bo jakość obrazu się liczy. i ATI nie mówię już o NV trochę brakuje. nie zrozumie mnie ten co na tym sprzęcie nie pracował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Panowie i Panie oto ostateczny pogrom NVidii, ATI the Best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Panowie i Panie oto ostateczny pogrom NVidii no nieźle nieżle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 nie chce mi sie wierzyc ze Matrox ma lepsza jakosc obrazu od ATI. Niby gdzie sa jakies artykuly na ten temat ? Z tego co wiem to ATI ma bardzo dobry obraz. Matrox to juz upadla firma a ich nowa karta graficzna tylko dobila gwozdz do deski. Kto to bedzie kupolal za tyle kasy ? Do pracy moze ? Dlaczego. W zyciu bym nie kupil Matroxa. Oka , a widziales kiedys Matroxa g200 w akcji ?????????? . Obraz jest naprawde czysty , mowie o 2d , do gier te karty sie nie nadaja . ( nie mowie o Parheli , dla mnie niewypal :( ) niewypał jak niewypał. ludzi którzy robią grafikę 2d i tak ona zainteresuje bo jakość obrazu się liczy. i ATI nie mówię już o NV trochę brakuje. nie zrozumie mnie ten co na tym sprzęcie nie pracował Tyle ze Parhelia jakoscia 2d jak i 3d nie blyszczy z tego co czytalem , sam jeszcze nie widzialem jej w akcji ,wiec polegam narazie na opni serwisow internetowych . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Chcialbym to naprawde zobaczyc. Mnie sie wydaje ze juz nie ma nic lepszego od ATI jesli chodzi o 2d (nie mowiac o 3d!!!! :P :P :P ). Takze prosze mi wyslac moze jakies zdjecia zrobione z Matrox-a. Chce to zobaczyc!! :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Panowie i Panie oto ostateczny pogrom NVidii, ATI the Best Eee tam pogrom :) Porównywanie najnowszego Radeon'a z technologią, która ma już dobre parę miesięcy jest bez sensu. Fakt, nowy Radek jest szybki, ale tak na prawdę to powinno się go porównać do NV30. Wtedy można rozmawiać o równorzędnej walce. Cóż... poczekamy, zobaczymy jak się to będzie rozwijać. Zapowiada się ciekawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Eee tam pogrom :) Porównywanie najnowszego Radeon'a z technologią, która ma już dobre parę miesięcy jest bez sensu.Dlaczego bez sensu. Nvidia niema nic nowszego do zaoferowania.I cena ta sama az sie prosi żeby to porównać.Fakt, nowy Radek jest szybki, ale tak na prawdę to powinno się go porównać do NV30. Wtedy można rozmawiać o równorzędnej walce. Cóż... poczekamy, zobaczymy jak się to będzie rozwijać. Zapowiada się ciekawie :)Ta do NV30 lol NV30 niema na rynku niemożna go porównać do czegoś czego jeszcze niema ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Tak swoją drogą to ciekawy jestem skąd takie wyniki: http://www.tweak.pl/engine/uploads/radeon9...2644a9d3f00e05d wyjdzcie na strone www.benchmark.pl i popatrzcie na wyniki tego testu w JK2... spora różnica nie? ciekaw jestem które są prawdziwe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Panowie spokoj. Ja tam mam TNT2 m64 i RTCW przeszedlem cale spoko. Mnie ineresuje tylko VIVO u ATI ktore ponoc jest rewelacyjne. Wydajnosc do pogrania w gierki zapewnia mi m64 jak juz napisalem. Ponoc na tych nowych Radkach ma byc Rage Theater2. Ciekawe co nowego wprowadzi :P Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Dlaczego bez sensu. Nvidia niema nic nowszego do zaoferowania.I cena ta sama az sie prosi żeby to porównać. Zgadzam sie z Vincente. Nvidia nie ma nic nowszego do zaoferowania? :) Wkrotce zobaczysz...O cenie pogadamy jak zobacze za ile w kraju beda karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 qrde felek kiedy toto wyszło wogule? - miałem chwilowy zanik cywilizajci - czy. modem mi padł, i nie wiem do końca co tu sie dzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Panowie i Panie oto ostateczny pogrom NVidii, ATI the Best Eee tam pogrom :) Porównywanie najnowszego Radeon'a z technologią, która ma już dobre parę miesięcy jest bez sensu. Fakt, nowy Radek jest szybki, ale tak na prawdę to powinno się go porównać do NV30. Wtedy można rozmawiać o równorzędnej walce. Cóż... poczekamy, zobaczymy jak się to będzie rozwijać. Zapowiada się ciekawie :) zgadzam się. nvidia ma niedługo wypuścić nv30 i wtedy można będzie porównywać a teraz to nie ma sensu bo gf4ti jest już konstrukcją starawą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 co nie zmienia faktu ze Radeon9700 to jest "GF4 killer" nie NV30. Radeon10000 ma konkurowac z NV30!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Do fanów NVidii: Trzeba bylo byc takimi madrymi i porownywac GF3 do następcy Radeona (tego przestarzalego :) ) a nie mowic jaki to wasz GF3 w tamtych czasach byl szybki. Czemu wtedy nie byliscie tacy wyrozumiali i czekaliscie na premiere R8500. ATI powoli ackolwiek skutecznie przegania NV i nie zapowiada sie by sytuacja miala ulec zmianie. Do fanow ATI: Teraz jest nasza era 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 taka postawa ati tylko dobrze służy rynkowi kart graficznych coraz częściej będą pojawiać się nowe gpu duuuuużo lepsze od pozostałych i co za tym idzie spadki cen mnie itak nie stać na najnowszego radka czy gf ale poczekam jak ceny jeszcze troche opadną i kupie sobie gf3,gf4ti4200 albo radeona 8500 i to mi w zupełności wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 ciekawe jak sie to cudo bedzie krecilo :D :D :D juz widac ze seryjne chlodzenie jest .... kazdy widzi jakie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 NV to Syf przy nowej ATI ciekawe czy byście tak samo szczekali gdyby dodatkowego zasilania potrzebował jakiś procesor NV, a jak przypuszczam tak będzie w najbliższej przyszłości i co wtedy powiecie zakichani NVidowcy!!! :):):) ATI THE BEST :twisted: :twisted: :twisted: (to powiedzial Dunaj) Dunaj ty kozi pendzlu bez takich tekstow mi tu, chcesz pewnie rozpoczac nowa wojna ati vs. nvidia. Ati to Ati a nvidia to nvidia i qrwa nie wqrwiaj mnie takimi tekstami "zakichani nvidiowcy" bo to ze ty wolisz ATI to pozostaw to dla siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 a wiecie co, ja sram czy to nv or ati, jak mi na moim gefie sie zacznie zwalniac to se kupie radka albo nowego gerfa i mu nawet drugi zasilacz kupie jakbedzie chcial, liczy sie wydajnosc!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 NV to Syf przy nowej ATI ciekawe czy byście tak samo szczekali gdyby dodatkowego zasilania potrzebował jakiś procesor NV, a jak przypuszczam tak będzie w najbliższej przyszłości i co wtedy powiecie zakichani NVidowcy!!! :):):) ATI THE BEST :twisted: :twisted: :twisted: (to powiedzial Dunaj) Dunaj ty kozi pendzlu bez takich tekstow mi tu, chcesz pewnie rozpoczac nowa wojna ati vs. nvidia. Ati to Ati a nvidia to nvidia i qrwa nie wqrwiaj mnie takimi tekstami "zakichani nvidiowcy" bo to ze ty wolisz ATI to pozostaw to dla siebie A ty co? Lepszy od Dunaja jestes sypiąc takie teksty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 a wiecie co, ja sram czy to nv or ati, jak mi na moim gefie sie zacznie zwalniac to se kupie radka albo nowego gerfa i mu nawet drugi zasilacz kupie jakbedzie chcial, liczy sie wydajnosc!!!!! A nie jakosc obrazu? Co ci z tego ze bedziesz mial 200 klatek/sek zamiast 50 kosztem spadku jakosci grafiki? W zamian zyskujac jakosc obrazu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Na moje oko nie liczy sie ktora karta bedzie miala wiecej klatek i wiecej mozliwosci. Wg mnie liczy sie to aby w kazdej grze miec chociaz 50 klatek przy max detalach. A grunt to odpowiednia cena. I tak wiekszosc z nas nie bedzie stac na te karty do czasu az wejda jeszcze inne i jeszcze szybsze karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 wiecie co kupcie sobie jakas konsole i spokuj na 4 lata moze ps2,xbox,gc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 powiem wprost odkąd wpadł w moje łapska 1 megowy ATi na PCI stary jakiś rage 3d, odtąd nie mogłem patrzeć na te tanie syfy jakie były w tamtych czasach. GejForce2 ma jakość grafiki na tym samym poziomie. Od tamtego czasu, kiedy kupiłem geja za 500 stów czekałem na to ąż ATi puści coś naprawde zajeżystego. Doczekałem sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...