Skocz do zawartości
mat_zab

Kupie GeForca GTS !!!!!!!!!!!!11

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że to nie giełda ale nigdzie nie moge znaleść jakiejś oferty a bardzo mi się spieszy, może to być jakiej kolwiek firmy oczywiście sprawny :D . Jeszcze raz przepraszam za tego posta to się więcej nie powyórzy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy mi na czymś tanim ni i dobrym zastanawiam się jeszcze nad KYRO 2 ale ponoć niektóre gry niechcą chodzić a GTS to pewna karta  8)

jak mowie qmpel mial winfasta i mu sie sypnela naszczesnie byla na gwarancji i dostal g2 ti tez winfasta, ale gosciu mial znowu takiego farta ze ta rownie z mu sypnela i wymienili mu na g4 mx 440 winfasta i teraz jets ok qrde szczesciarz z gts'a na g4 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam GF2 GTS/PRO na sprzedaz tylko ze pamieci są taktowane zegarem 400 ;) a procek 200 ;) (standardowo) nie bede dyktowal ceny wiec pytam sie ile jestes w stanie za to zaoferowac... Firma to Prolink... karta spisuje sie dobrze ale zbieram kase na GF4 4400 128mb :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam GF2 GTS/PRO na sprzedaz tylko ze pamieci są taktowane zegarem 400 ;) a procek 200 ;) (standardowo) nie bede dyktowal ceny wiec pytam sie ile jestes w stanie za to zaoferowac... Firma to Prolink... karta spisuje sie dobrze ale zbieram kase na GF4 4400 128mb :P

Nie rozumiem po co Ci Gf4ti4400 do celerona 733

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem po co Ci Gf4ti4400 do celerona 733
Zeby w q3 zamiast 100 fps miec 200, w MoH zamiast 25 fps max miec 50 min, zeby w 3dmarku2001 miec zamiast 2500 miec z 6000 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że w praktyce ten GeForc 2 Ti winfasta jest epszy od MX  8)

JA JA JA

Takie bajki to se możesz !!!

Ja na GF4 MX420 - czyli najgorszy GF4 na SDRAM'ach w dodatku wyciągłem 4807 w 3d Marku 2001na AXP 1600 !!! Pokaż mi GF2Ti który ma więcej niz 4500 !!! Więc takich głupot ludziom nie wciskaj !!!

A GF4MX440 to juz jest wykop......... ja miałem 6211 w 3d Marku 2001 na AXP 1900 !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na Athlonie 1200 i Geforcu Prolinka Ti miałem 4900Marków a w 3dmarku 2000-9100 marków więc nie wiem komu chcesz wcisnąć że twój MX 420 który jak dlamnie jest największym badziewiem :twisted: jest lepszy od GeForca 2Ti dlamnie te MX to ulepszone Stare MX. Zresztą o tym było już dużo mówiene, MX 440 może jest szybszy ale też brakuje mu dużo do pełnego GeForca 2 Ti.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na Athlonie 1200 i Geforcu Prolinka Ti miałem 4900Marków a w 3dmarku 2000-9100 marków więc nie wiem komu chcesz wcisnąć że twój MX 420 który jak dlamnie jest największym badziewiem :twisted:  jest lepszy od GeForca 2Ti dlamnie te MX to ulepszone Stare MX. Zresztą o tym było już dużo mówiene, MX 440 może jest szybszy ale też brakuje mu dużo do pełnego GeForca 2 Ti.

Chłopie to tylko czytasz testy.........

Ja miałem każdą z tych kart i wiem co sdą warte !!! :)

W GF2 Ti wyjście TV jest fatalne.......i nie najlepsza jakość obrazu na monitorze ! Jakbyś zobaczył GF4MX440 z Prolinka na dobrym monitorku 17" albo 19" to byśmy pogadali !!! TV w tych GF4 MX jest baaardzo dobre !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi