turzol Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Czy istenieje jakis progs, ktory umozliwi identyfikacje rodzaju nosnika :?: Chodzi mi glownie o takie formaty jak: DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW oraz inne. Mam kilka plytek bez etykiet i nie wiem co to za nosniki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 dvdry sprawdzisz naturalnie tylko nagrywarka dvd jesli masz nagrywarke liteona uzyj k'probe - znajdziesz go na forum cdfreaks w dziale media - pierwszy czy drugi przyklejony post z tysiacem odpowiedzi :) jesli nie masz... to feler... ale taki zwykly nero powinien przeciez odczytac ATIP plyty... bo jak inaczej by cokolwiek nagral? ps. zanim zaczniesz sprawdzac upewnij sie ze powylaczales wszelkie ukrywanie nosnikow w alkholu czy clonie (ps. alko tez cos o plycie powinien ci powiedziec) no i na koniec zapraszam na cdrinfo.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Naturalnie jest to nagrywarka DVD i na dodatek tak sie sklada ze Lite-ona :D Mowisz K'Probe, a jakis link do tego :?: Zaraz sprawdze czy Nero rozpoznaje Dzieki UPDATE: Program juz znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 tu jest jakas calkiem nowa wersja http://upload.cdfreaks.com/Kprobe/1.1.23/ ale nie bylbym soba - powiem ze google po wpisani kprobe zwraca caaaale biegajace mnostwo linkow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Kurcze jednej plytki nie chce mi ten Lite-On odczytac. Byla w pudelku razem z plyta DVD-RW. Nie ma etykiety i nie wiem ktora strona jest nagrywalna bo obie wygladaja na takie....Po wlozeniu tej plyty do nagrywarki nie ma zadnej akcji...nero sie zawiesza a nero info tool pokazuje no disc inserted :( Tak wiec albo dali skopana plytke do pudelka, albo po prostu firmaware trzeba uaktualnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 w kosz z nia :) wiem ze to jakas tam kasa - ale niestety czasem coastery sie zdazaja - albo na sciane albo pod doniczke albo w kosz... :) ps. milo ze kprobe dziala...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...