boss Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Czy mozecie mi doradzic jakas rozsadna, niskoszumna karte dzwiekowa z wejsciem cyfrowym? Zamierzam polaczyc dwa kompy ze soba i ta karta ma sluzyc za miksujaca. Chcialem podpiac sygnal z cyfrowe wyjścia S/PDIF (rekomendowane elektryczne ale akceptowane także optyczne) na plycie NF7-S. BTW: Jaka jest roznica miedzy optycznym a elektrycznym wyjsciem cyforwym? Kompy bedzie laczyl kabel o dlugosci ok 2-3m (jesli to ma znaczenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5232 Albo coś podobnego (oczywiście zależy od płyty jaką ma "mikser") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5232 Albo coś podobnego (oczywiście zależy od płyty jaką ma "mikser") No tak, ale niecalkiem o to mi chodzilo - chyba nie przeczytales uwaznie mojego posta :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Czy mozecie mi doradzic jakas rozsadna, niskoszumna karte dzwiekowa z wejsciem cyfrowym?... chodzi o TOS linka :?: moze cos Terratec'a np z serii AUREON :!: najtanszy 5.1 FUN ponizej 200zl BTW podobno mozna do AUREON'a 7.1 SPACE wgrac BIOS od AudioTrak'a PRODIGY 7.1 :arrow: ziwekszenie fukncjonalnosci ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 @boss No to faktycznie nie rozumiem o co Ci chodzi. Miało być wejście cyfrowe, preferowane elektryczne - to podałem linka. Czy to źle, że zamiast karty za kilkaset PLN zaproponowałem samo wejście+wyjście za 39? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Czy mozecie mi doradzic jakas rozsadna, niskoszumna karte dzwiekowa z wejsciem cyfrowym?... chodzi o TOS linka :?: moze cos Terratec'a np z serii AUREON :!: najtanszy 5.1 FUN ponizej 200zl BTW podobno mozna do AUREON'a 7.1 SPACE wgrac BIOS od AudioTrak'a PRODIGY 7.1 :arrow: ziwekszenie fukncjonalnosci ... no walsnie o cos takiego mi chodzi :) ten fun 5.1 to ma parametry niczego sobie, w sumie lepszy jest od liva 5.1, a widze ze w komputroniku za 160 zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...