Klost Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Kilka dni temu urodzil mi się w glowie pomysl na modyfikacje budy. Niestety nie mogę dostac wszystkich potrzebnych mi materiałów :cry: Jesli ktos wie gdzie w Krakowie mogę dostac taka metalowa siatke jak na obrazku poniżej będę bardzo wdzięczny za informacje. Od 3 dni jezdze po miescie i szukam. Niestety bezskutecznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 szukaj w sklepach z akcesoriami do tuningu samochodowego lub np: www.tuning.pl dział sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 siatke na maskownice mozna spotkać w sklepach z głośnikami samochodowymi. co prawda siatki na głośniki nie mają zbyt dużuch oczek, ale moze coś z tego wykombinujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Na allegro pelno tego jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Czasem z samochodowych filtrów powietrza można coś podobnego wydłubać. Zależy też, ile hektarów tego potrzebujesz, bo jak mnogo, to się tych filtrów nadłubiesz, nakleisz, a efekt końcowy i tak wszyscy wyszydzą jako robiony nogami i po ciemku. A w ogrodniczych albo budowlanych marketach i straganach szukałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Bylem chyba we wszystkich znanych mi marketach budowlanych i nic. Ale jesli chodzi o allegro to nie pomyslalem o tym :oops: Thorn - rzeczywiscie podobne siatki uzywane sa w tuningu. Niestety maja jedna wade. Nie sa idealnie plaskie. Otwory w tej ktorej szukam sa wyciete za pomoca jakiejs prasy. I dlatego efekt jest naprawde swietny. Jednak jak nic lepszego nie znajde trzeba bedzie sie zadowolic tym co jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 patrz siatki masujące firmy KAMEI :) a nie na Polski szrot ! Tuninguje samochody wiec się trochę na tym znam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 zalezy od tego, jak duzego potrzebujesz kawalka. Widzialem odswierzacz powietrza, ktorego 'panel przedni' wygladal wlasnie jak to, czego potrzebujesz. jedyna wada to to, ze jest z plastiku [ale od czego mamy farbe srebrna farbe :D] jego wymiary to ok 100x150mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Dzieki za rady. Jutro wybieram sie do firmy tuningowej, moze znajde to czego szukam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Dwa sklepy : Zakład obrobki metali "DETAL" ul. Fildorfa Nila 1 oaza nierdzewki i aluminium, drugi to sklep jakies 200 metrow od ronda grunwaldzkiego (ul. Monte cassino) pierwszy skret w prawo i po prawej strone :). W obydwu sprzedaja wszystko na KG wiec nie ma problemu. Polecam sam zakupilem tam sporo gratow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 U mnie w Glogowie taka siatke sprzedaja w sklepie ze sprzetem budowlanym (narzedzia, srubki i takie tam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...