mlun Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 zna ktos moze tego dostawce internetowego albo ma jego usługe?Czy nadal panuje opinia ze transfery na łączach radiowych sa o wiele wolniejsze niz podaje dostawca?Jak można sprawdzic czy ten net to nie bedzie jakis syf?Macie ich stronke jakby co www.klon.com.pl Prosiłbym was o pomox bo w tych sprawach jestem kompletnie zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 co to oznacza?-Transfer 256 kbps w obie strony z gwarancją 64 kbps w obrębie sieci operatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 oznacza to że masz 32 kilobajty tranferu w dwie storny czyli synchronicznie z gwarancją że predkośc nie spadnie poniżej 8 kilobajtów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ale tylko do jego serwera!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Czyli z innych serwerów nie kobiecznie transfer musi wynosic np.20 KB? a jak sadzicie opłaca sie brać to to za 100 miesięcznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Z gwarancją 64kbps w obrębie sieci operatora - czyli nie wygląda na nic specjalnego ;] Zależy jaki operator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Właśnie za dużao nie wiem o tym klonie a jakiego innego dostawce proponujecie?Mieszkam w Otwocku wiec moze cos zaproponujecie w warszawie i okolicach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ja ci proponuje neostrade teraz masz promocje 99 zalozenie a miesiecznie 149 i masz cale lacze dla siebie a radiowka to zawsze byl syf! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ja ci proponuje neostrade teraz masz promocje 99 zalozenie a miesiecznie 149 i masz cale lacze dla siebie a radiowka to zawsze byl syf! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 100 zl za takie cos to dosc sporo :? Neo rulez ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Lepiej juz te 50 zl dac wiecej niz pozniej miec tranfery jak na modemie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 A myslicie ze ja bym nie wolał neostrady?Miałem juz modem ASDL w domu ale jak sie pózniej okazało moja linia nie spełnia war. technicznych i nie mam mozliwości założenia neo.Składałem rózne podania zdzwoniłem od cholery do tepsy oni ciagle gadali ze tak oczywiscie ocs zrobimy i w tej chwili mona powiedziec ze czekam na ich telefon ze linia jest gotowa.Ale doskonale wiem ze sie nie doczekam bo z tego co mi znajomy mówił to w tpsa maja niezły pier....nik!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Doczekasz sie ale po jakim czasie :? ... Moze sie jeszcze wstrzymaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 no nie wiem juz byc moze to dobre rozwiązanie ale czy mi zmienia ta linie to nie jestem pewny.Najgorsze jest to ze ja juz wczesniej wiedziałem ze mam jaks powalona linie a jak im powiedziałem kiedy składałem zamówienie to oni mi powiedzieli ze wszystko jest oki i bedzie działać,To ja jak debil siedziałem i sie wpatrywałem w ta diode kiedy sie na stałe zaświeci a tu taki zonk mówią mi ze linia zła.Nieźle sie zbuzowałem na nich wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroova Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Ja próbowałem z neostradą 3 razy!!! Niech zgadne: na stronie wpisujesz swó nr. tel. i okazuje sie , że możesz mieć. Zamawiasz, dostajesz modem i czekasz na magiczną lampkę aż w końcu dostajesz tel. z wiadomością, że twoje podanie zostało odrzucone. Ja wyladowałem na sdi. Może gożej kąsa ale jest :D Co do radia, to nie wiem czy to aż takie fajne jakto mówią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 w twojej wypowiedzi zmienie tylko ze ,i powiedzieli ze linia sie nie nadaje a reszta jak powiedziałes.Ale słuchajcie ostatnio dzwoniłem czy juz jest zrobione a oni mówia ze nareszcie podanie zostało odebrane w dziale technicznym.....być może wszystko idzie w dobra strone i po swietach (albo i przed) neo+ bedzie w moim domciu na stałe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 No to nic tylko czekac ;] Wogole to 2 dni temu sie moj sagem zjaral :lol: ;) mlun: Masz straszny av :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 mojemu kumplowi na poczatku dali spalonego sagema i sie głowilismy przez 3 dni co to moze byc w koncu szanowny pan monter przyjechał i stwierdził uszkodzenie urządzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...