MacieX Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 chlopaki ... nei chce sie wlaczyc agp 8x na radku 9800 (bios ustawiony na 8x) po zmianie agp na 8x i szybkiego zapisu wszystko po restarcie jest takie same .. pliz help (szukalem, na szybko ale nie widzialem) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 format i postaw system na nowo. pewnie to pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 właśnie to zrobiłem :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 w takim razie zainstaluj najnowsze stery do płyty głównej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 .. działa 8x :-) i szybki zapis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 nie dziala teraz 3d tweaker od herca komunikat (debilny) jest taki: "this application only supports Hercules graphics boards" ykhm ... jakiś lek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 A jakie masz stery? Catalysty? To Ci nie pójdzie Herc Tweak.... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A jakie masz stery? Catalysty? To Ci nie pójdzie Herc Tweak.... Pozdrawiam żeby tweaker ruszył potrzebne są oryginalne sterowniki od Herculesa do pobrania http://ts.hercules.com/eng/index.php ale ja jestem zdania ze najlepiej krecic Rage 3D, albo Riva Tunerem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ok, thx ... :-) (tzn. korzystam z riva tunera... a jesli chodzi o 3d tweakea od herca to z ciekawosci dlaczego taki komunikat... no ale thx) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Zdecydowanie polecam Rage 3D Tweak 3.9.Dużo lepiej i dokładniej idzie ustawić parametry niz oryginałem 3d tweakea od herca . Zobacz sam. :!: BARTON 11,5x200=2300Mhz, ATI 9800&pro 440/750Mhz, HYPERx 433, Q-TEC450W, SOLTEK KT600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Zdecydowanie polecam Rage 3D Tweak 3.9.Dużo lepiej i dokładniej idzie ustawić parametry niz oryginałem 3d tweakea od herca . Zobacz sam. :!: BARTON 11,5x200=2300Mhz, ATI 9800&pro 440/750Mhz, HYPERx 433, Q-TEC450W, SOLTEK KT600 MORSZCZACHA tutaj się z tobą zgodze, najlepiej krecić jest RAGE 3D Tweaker ver. 3.9, u mnie tym programem kręci się najlepiej, najwygodniej i najszybciej wiec polecam kazdemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...