michał Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Witam.Wiecie może skąd moge sciągnąć program do łamania haseł CAIN1.51 albo jakis nowszy. _________________ Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 nikt nie wie. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Witam.Wiecie może skąd moge sciągnąć program do łamania haseł CAIN1.51 albo jakis nowszy. Jakas wersja jest na Kazaa, sprawdz pozatym na stronie producenta...moze jest trial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Na kazie tego programu nie ma szukałem już pare razy a strona producenta jakoś nie umie wpaśc na jej adres(różnie próbowałem ale klapa). Nikt nie zna linka do tego programu no co wy :D __________ :( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Na kazie tego programu nie ma szukałem już pare razy a strona producenta jakoś nie umie wpaśc na jej adres(różnie próbowałem ale klapa). Piszac posta sprawdzilem na Kazaa i program byl (teraz tez jest). A strone programu znalazlem szybko http://www.oxid.it/ PWL'e masz z LAN'a czy moze z uczelni/szkoly? :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 chodzi Ci o wyciagniecie hasel z *PWL ? jesli tak to: republika.pl/staphi/Glidepwl.zip 14,1 kB republika.pl/staphi/pwlview.zip 13,3 kB (tu sie antyvir czepial) republika.pl/staphi/cain151.zip 607 kB republika.pl/staphi/cain15.zip 578 kB republika.pl/staphi/Cain20.EXE 660 kB republika.pl/staphi/cain25b11.exe 1,84 mB republika.pl/staphi/Cain10.exe 490 kB republika.pl/staphi/Cain10b.zip 177 kB niesprawdzalem linkow mam nadzieje ze dzialaja ----- dzisiaj to kasuje, to ssysaj ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Bardzo wam dziekuje za pomoc już sobie sciągnołem te programiki. Dzieki!!!!!!! _________________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...