kucyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Właśnie się ukazało. Nie wiem jak wy, ale ja jestem ciekaw co panowie wymyślili. Już zabieram sie za ściąganie. Jak linka trzeba czy co to: http://www.gamershell.com/download_4253.shtml 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 wlasnie sciagam mam juz koncowke zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Ale lipa, dajcie spokój. Gra wydaje się klustrofobiczno-niedorobiona :D Postacie ludzi...hehehe. Nie popisali się, ale niestety mam tylko MP, więc zabieram sie za szukanie single. Może rozgrywka zrekompensuje cienki engine. Pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Ale lipa, dajcie spokój. Gra wydaje się klustrofobiczno-niedorobiona :D Postacie ludzi...hehehe. Nie popisali się, ale niestety mam tylko MP, więc zabieram sie za szukanie single. Może rozgrywka zrekompensuje cienki engine. Pozdrawiam :!: Powaga? uuuu, myślałem, że to fajne będzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 no i jak bo sciagam to niby cudo i nie wiem czy sie pyli, grafa jest cienka czy po prostu klimat siada ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Kurde, nie dolookałem, ale to rzeczywiście MP Demo :? Zagrałem i nie zraziła mnie jakoś, ale także nie wessała 8) :lol: Więc poczekam z ocenami do czasu, aż pojawi się single player demo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 no i jak bo sciagam to niby cudo i nie wiem czy sie pyli, grafa jest cienka czy po prostu klimat siada ?? Klimatu nie złapiesz, bo to demko MP, grafa cienka jak na "świerzą" grę :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Engine SuX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:wodzu:. Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 zaraz sie zobaczy.... czekam na miejsce.... yeah, 0.1 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=3644 - czyzby juz wyszlo?? 8O ciekawe czy bedzie lepsze od dema :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 gra jest kiepska na single jest tylko do wyboru pare mapek jedyne co to pozostaje multi ktore i tak jest cienkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 2003-11-26 Terminator 3: War of the Machines © Atari 43x15 MB DEVIANCE 4.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 gra jest kiepska na single jest tylko do wyboru pare mapek jedyne co to pozostaje multi ktore i tak jest cienkie ee to nie będe instalował :| a myślałem że przynajmniej ta część będzie udana :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Giera jest tak slaba ze nie warto wogole sie nia interesowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Przecież to było wiadomo od samego początku. Obawiam sie że chyba każda gra oparta na filmie będzie zrąbana :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ee to ide grać w Prince of Persia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 A mi się w miarę podoba- Arnold Rulez :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 A warto chociaz demko zassac? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 cos ty ! jasne ze nie warto ! gowno jakich malo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 gra jest nedzna!!!NIE POLECAM!!! nic ciekawego pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...