virtuomaniak Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jak odpalam progros AVerTV Studio ( do ogladania TV) to mam caly czarny ekran, a za to na pulpicie ekran. I ani przelaczyc nic sie nie da dopiero jak sie weznie na obraz na full to mozna przelaczycoglosnic. Najlepsze z tego ze dzis rano cos sie bardziej popsulo bo teraz nigdzie nie mam obrazu, ani na pulpicie ani na programie (oczywiscie dzwiek dalej jest). Prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek24 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Po pierwsze ściągnij sobie najnowsze stery do karty w werjsi 1.19 wraz z pathem. Nastepnie w opcjach ustaw "Tryb powierzchni ekranu" na nakładkę. Pewnie masz na główny i dlatego ci się kaszani. Winne mogą być również sterowniki grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 hmm gdzie masz wersje 1.19 ja na stronie producenta znalazlem tylko "Driver/Application: avertvstudio4.exe (Version 4.31)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 http://www.avermedia.com.tw/cgi-bin/suppor...rt_download.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...