Baryła Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Witam - mam takie pytanie - bede montowal neostrade w domu, a warsztat mam ok 150-200m dalej - jaka jest mozliwosc spiecia kompa z warsztatu do neostrady w domu? Dodam ze mam znajomosci w telekomunie i mam zmostkowany telefon - tzn jeden numer i telefon w domu i warsztacie. Poradzcie prosze - czy istnieje jakas mozliwosc?? pozdrawiam Baryła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito007 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 chyba tylko zostaje Ci sieć bezprzewodowa, bo 200m to na skrętkę trochę za daleko. Kabla telefonicznego niestety nie da się wykorzystać. Pozostaje jeszcze światłowód, ale te koszty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Albo bnc i sieć 10Mbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jezli nie zalezy Ci na szybkiej wymianie informacji czytaj nie bedziesz czesto przerzucal filmow miedzy tym warsztatem a domem to smialo kladz bnc. Jezeli jednak zalezy na szybkosci to skretka i po drodze montujesz switcha. Albo ja ktos pisal swiatlowod jednak wtedy wyjdzie to drozej. Ja zdecydowanie obstaje za bnc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-kosik- Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 a ile za metr wynosi swiatlowod? i jakie koncowki sie na niego zaklada? tez rj-45? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 za metr.. zalezy czy single mode czy multi mode... srednio wynosi 1,- za multimode/metr +80,- za koncowke z 1 strony.. a co do RJ-45 na koncowkach swiatlowodu to radze jeszcze troche poczytac.. zasiegnac fachowej literatury... itd.. bo wasc posmiewisko z siebie robisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Hmm gdzie znalazles wielomodowy ponizej zlotowki :o... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...