Skocz do zawartości
Slayer

Emule Błąd: Niewłaściwa wersja pliku part.met! (434.part.met

Rekomendowane odpowiedzi

Co sie mogło zrąbać? Emule uparcie mi pokazuje, że jest powyżwszy bład ( downoad- plików jest na ponad 30 GB, powyższy to tylko przykład jednego z pozostałych). Da się to jakoś odratować? Bo raczej denerwujące by było zciaganie ponownie tego samego ( niektóre rzeczy już ponad 40 dni się ciagneły :) :evil:

PS- emule jest w tej samej wersji od nowa zainstalowany ( poprzednia wersja też nie wykrywa plików)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeinstalowywales eMule? Ja nawer przy zmianie systemu tego nie robie. Chodzi non stop jedna i ta sama wersja.

Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie program zapisuje pliki poza swoim katalogiem, a jak sie nie myle, w swoim katalogu trzyma jakies informacje na temat pobieranych aktualnie plikow, ich zrodel itp. Jezeli informacje te zostaly usuniete, wszystkie pobierane wczesniej pliki sa do usuniecia... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie sadze aby to cos dalo. eMule ma swoja baze twoich pobieran i jezeli ja zaprzepasciles to chyba juz tylko Kosz.

To jest tylko moje zdanie - poczekaj jeszcze na odpowiedzi innych (o ile beda) - moze jest jednak jakas szansa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Emule nie trzyma zadnych informacji na temat pobireranych plikówi i ich żródeł. Wszystko co potrzeba jest zapisane w plikach tymczasowych pobieranych plików.

Już kilka krotnie zmieniałem wersje emule i zawsze wystarczy skopiowanie plików tymczasowych(met i part z foldera temp) do nowej wersji aby normalnie kontynuowac ich sciąganie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi