Slayer Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Co sie mogło zrąbać? Emule uparcie mi pokazuje, że jest powyżwszy bład ( downoad- plików jest na ponad 30 GB, powyższy to tylko przykład jednego z pozostałych). Da się to jakoś odratować? Bo raczej denerwujące by było zciaganie ponownie tego samego ( niektóre rzeczy już ponad 40 dni się ciagneły :) :evil: PS- emule jest w tej samej wersji od nowa zainstalowany ( poprzednia wersja też nie wykrywa plików) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Przeinstalowywales eMule? Ja nawer przy zmianie systemu tego nie robie. Chodzi non stop jedna i ta sama wersja. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie program zapisuje pliki poza swoim katalogiem, a jak sie nie myle, w swoim katalogu trzyma jakies informacje na temat pobieranych aktualnie plikow, ich zrodel itp. Jezeli informacje te zostaly usuniete, wszystkie pobierane wczesniej pliki sa do usuniecia... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Dobrze wiedzieć. No niestety... A co z plikami np. 025.part.met.bak- czy to aby nie kopie zapasowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Raczej nie sadze aby to cos dalo. eMule ma swoja baze twoich pobieran i jezeli ja zaprzepasciles to chyba juz tylko Kosz. To jest tylko moje zdanie - poczekaj jeszcze na odpowiedzi innych (o ile beda) - moze jest jednak jakas szansa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Emule nie trzyma zadnych informacji na temat pobireranych plikówi i ich żródeł. Wszystko co potrzeba jest zapisane w plikach tymczasowych pobieranych plików. Już kilka krotnie zmieniałem wersje emule i zawsze wystarczy skopiowanie plików tymczasowych(met i part z foldera temp) do nowej wersji aby normalnie kontynuowac ich sciąganie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 No dobra, ale robić, jak plik odpowiedzialny za zciągane części (met) jest uszkodzony- co robić??!!!! :| I czym jest ten "met.bak"?!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...