Nyny Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Witam, jakis czas temu zepsuł mi sie notatnik :) Wiem ze to błachostka ale mi bardzo przydatna. Mianowicie problem polega na tym ze jak wlanczam jakis plik tekstowy ( z zapisana informacja) to otwiera mi sie poprostu nowy dokumnet tekstowy. Dopiero jak dam edytuj to wyswietla mi zawartosc pliku. Wczesniej elemnt docelowy byl zmieniony na c:windowssystem32notepad.exe ale to jest jakas aplikacja windowsowska. Moze ktos mi pomoze rozwiazac ta zagadke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Zajrzyj do Narzedzia - Opcje Folderow - Typy plikow i odszukaj TXT. W ustawieniach opcji Open upewnij sie, ze na koncu jest %1, tzn: C:WINDOWSsystem32NOTEPAD.EXE %1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 dzieki 2002jsq pomoglo :D superr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 zepsuł mi sie notatnik :)Prawde mowiac zadziwiles mnie tymi slowami... :lol: Nie ma sprawy. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...