Darth Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Ma może ktoś juz w użyciu wentylatro jakiś 120mm na chłodnica, jak tak to jaki?. Potrzebuje go na chłodnice Black Ice Xtreme. Co myślicie o tym wentylku: SPEEZE 120x120x25mm A jak znacie jakis inny dobry i nie za drogi to napiszcie jaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dd1 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 cóż ...nie ma tak dobrze....dobry i tani :), jak chcesz dobry to masz tu http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=77&gg=76&id=457 jak chcesz tani to juz znalazłeś.. :) jak go puścisz na mniejsze V to może będzie znośny, ale myślę....... że jak szarpnąłeś się na Black Ice Xtreme to na PAPSTA tez cię powinno być stać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 No wiesz. Na papsta to już mnie nie stać:) Może było zamnim kupiłem Black Ice Xtreme :) A tak wogóle to i tak musze kupić sobie blok wodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Mnie też niestac na tego Papsa, ale i tak go kupię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Nie znajdziesz lepszego niz papst. Szukaj na allegro, bo czasami sie pojawiaja fajne modele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Polecam jakiegos Sunona cena w miare przystepna sam mam takiego ja tu http://www.4max.pl/produkt.asp?g=77&gg=76&id=164 puszczony na 7V jest w miare cichy w tej cenie to chyba dobry wybor.IMO moze i Papsty sa dobre ale cena mimo wszystko za wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Ja mam Papsta 120 i bede mial jeszcze pare sztuk pod koniec roku ale niestety cena tez odpowiednia (jakies 20 ojro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 szukaj na allegro ostatnio kumpel kupil 5 12x12 cm za 60zl z przesylka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Kupiłbym sobie Evercool 120mm Chrome, ale nie chciałbym znowu płacić 25 zł za transport bo się nie opłaca, zreszta już zamawiałem tam chłodnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yes Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 @artie te papsty to na sprzedaz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ja kiedys dostalem 2 papsty 120mm za darmo :) jednen sprzedalem kumplowi za 5pln a drugi wwiewa powietrze do budy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Chyba kupię tego wentylatorka: SUNON 120x120 mm 38mm PMS3-6A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ja mam do sprzedania SUNON 12x12x2.5 za 35 zł miesiąc używany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ja mam do sprzedania SUNON 12x12x2.5 za 35 zł miesiąc używanyCzemu sprzedajesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 zrezygnowałem z WC jak byś był zainteresowany to daj znać SMS na 609444034 mam słaby dostęp do netu Wentyl wygląda jak by był prosto ze sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 zrezygnowałem z WC jak byś był zainteresowany to daj znać SMS na 609444034 mam słaby dostęp do netu Wentyl wygląda jak by był prosto ze sklepuNie dzienki. Już zamówiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...