RS Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Witam, na zjezdzie Tweaka na "stoisku" 4Max'a byla taka klawiaturka, bardzo mi sie spodobala, niestety nie dowieizdlaem sie co to za model, jakeij firmy :( Moze ktos z Was wie :?: :idea: tu jest fotka http://www.tweak.pl/ilustracje/dziwnow2003...3/P1010108S.JPG Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Właśnie taką mam, tylko że klawisze są siwo-niebieskie (wydaje mi się, że wyglądają ładniej niż te czano-siwe). Klawiatura jest z Tracera, a dokładnie: Klawiatura TRACER UltraSoft TRK-18MUS Dual Cap Jest na www.tracer.pl 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 a wygodna jest czy tylko ładna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 hmmm, według mnie jest wygodna... klawisze są umieszczone tak jak w laptopach, przez co klawiatura nie zajmuje dużo miejsca, klawisze nie zapadają się tak jak w standardowych klawiaturach, są bardziej płaskie, to według mnie składa się na wygodę pisania... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Pisałem na tej klawiaturze - jest zajebiście wygodna i przyjemna w dotyq ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 :) dzieki :) wlasnie zauroczyla mnie tym :P ze pisze sie na niej tak extra jak na laptopie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Oj, Oj bardziej przypomina mi WK-711 PS2/USB X-Powera, te ciemne cus po srodku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Oj, Oj bardziej przypomina mi WK-711 PS2/USB X-Powera, te ciemne cus po srodku. bo to wlasnie ten Xpower :) Sklep: http://www.infoglob.pl/sklep/podzespoly/24...15565/opis.html dzieki all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Tu jest taki Logitech: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8977 Jak juz kupisz to powiedz jak sie na takiej pisze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jam mam takiego tracera. Pisze sie fajnie moim zdaniem lepiej niz na zwyklej no i zajmoje mniej miejsca. Skok klawiszy dobry choc nie porownal bym tego do laptopa. Gdyz klawisze sa troszke twardzsze niz w laptopie. Jak dla mnie super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Oj, Oj bardziej przypomina mi WK-711 PS2/USB X-Powera, te ciemne cus po srodku. bo to wlasnie ten Xpower :) Sklep: http://www.infoglob.pl/sklep/podzespoly/24...15565/opis.html dzieki all Aaaa, spoko, różnica w wyglądzie żadna, różnica w cenie prawie 100zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 tracer powinien kosztowac w sklepach ~40zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Aaaa, spoko, różnica w wyglądzie żadna, różnica w cenie prawie 100zł... I tu masz rację. Od dłuższego czasu chcę zmienić kalwisze i myszę - mysz już zmieniłem (MX-700) tylko klawisze nie pasują do monitora. Malowanie dało krótki efekt, bo lakier już zaczyna schodzić gdzie niegdzie. :cry: Mam nadzieję, że mówisz prawdę o "walorach" tej klawiatury :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Mam nadzieję, że mówisz prawdę o "walorach" tej klawiatury :twisted:Nie mam żadnego interesu w tym, aby kłamać. Według mnie klawiatura jest wporządku, zawsze to jakaś zmiana - w tym momencie na +, choć muszę powiedzieć, że "przestawiałem" się z tydzień, zanim nauczyłem się na niej tak śmigać jak na starej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Najfajniej byłoby kupić coś takiego: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9176 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Wkurzyłem się na sklepy internetowe w naszym kochanym kraju - sklep z linku Kucyka zupełnie olał moje zamówienie, postanowiłem kupić Logitecha z linku Voytar'a, ale nigdzie nie jest dostępny. Pozostał X-Power - również nie mogłem go długo znaleźć, aż znalazłem w ProLIne, złożyłem zamówienie (o 22.23) i po dziesięciu minutach zadzwonił telefon z potwierdzeniem 8O . To się nazywa szybka reakcja. Klawisze dostanę w sobotę - potem napiszę jak się sprawują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 W końcu dotarła - lepiej późno niż wcale :lol: Przyzwyczajenie do układu klawiszy będzie wynagało trochę czasu, alerekompensuje to jakoć wykonania i kultura pracy klawiszy - po prostu poezja. Poza tym wygląd mojego biurka w końcu się znacznie poprawił: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 A ten Tracer Maybach dobry jest? Bo na klawiaturę mam 80zł i włąsnie tyle ten Maybch kosztuje. Ważna jakość i żeby była cicha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...