Dj. Gargamel Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 czy istnieje mozliwosc uruchomienia scandiska w 2003, wersji corporate symanteca nie mam :( wiec uzycie disc doctora odpada chodzi mi o to zeby przeprowadzic pelny test dysku (sektory) aha prawym mycholcem na wlasciwosciach dysku to ja potrafie :) tylko tam nie ma mozliwosci wybory pelnego skanowania z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jezeli nie zrobiles partycji na NTFS, mozesz sciagnac sobie 1 plikowy Norton Disk Doctor dla DOS i przetestowac nim sobie dyski odpalajac komputer z BootCD/dyskietki startowej Win98. NDD.EXE Pozostaje jeszcze marny CHKDSK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Chkdsk x: /f z wiersza poleceń powinien wystarczyć. A norton disc doctor jest do d..... . Zdarza sie, że usuwa błędy razem z partycjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...