noose Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Witam. Wiem, ze juz kiedys zakladalem topic o wlanie, ale wtedy tamta idea upadla... dzisiaj jeden z tych ludzi sam mi zaproponowal abysmy polaczyli nasze lany. wiec.... jakie beda koszta (ale konkretnie prosze :)). siec ma wygladac tak: moj lan (5 kompow + neo) < == ok 1km == > jego lan (12 kompow + neo) ;] anteny sie beda widzialy praktycznie bez przeszkod (ew pojedyncze galazki ;)). co trzeba kupic, aby koszta byly dosc niskie :?: (u mnie bedzie trzeba jakies 2m kabla u niego 5m aby antenki wywalic na dach :)). pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 1 km to sporawo walnijcie poprostu największe tależe jakie możecie kupić i po sprawie według mnie po 400 zł czyli razem 800 i wlan perfect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 jakie taleze bober9035 ???? 2x duza yaga i dobry kabel i bedzie smigac az mili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 RaF: poprosze o konkrety ;) jezeli mozesz oczywiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Na 1km w otwartej przestrzeni to nawet na panelach powinien wyciągnąć bez większych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...