lubmich Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Problem nie wiem dokładnie po czym się pojawił.. objawia się przycinaniem się myszy co ok 5s na krótką chwilę. jest to dość denerwujące. Miał ktoś coś podobnego? Sprzęt w podpisie(mysz na usb), system to win200 sp4, nforce 3.13, intelipoint 5. Prawdopodobnie zmienię system jeszcze dziś, ale sam fakt pojawienia się takiego problemu jest dość denerwujący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 wyczyśc kulkę :P może masz brudną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Zwłaszcza, że to optyk .... , chyba że jakieś inne kulki (np. jasnowidzenia) masz na myśli. Zmieniłem system i na razie problem rozwiązany - mimo wszystko jak u kogoś też coś takiego się pojawiło do proszę o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Nie wiem czy to ma jakiś związek ale u mnie kiedyś myszka źle chodziła na podkładce, jak nie była na podkładce było wszystko OK. Czy są jakieś specjalene podkładki pod myszy optyczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Są - ale w moim przypadku to jest problem czysto softwarowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...