mat_zab Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Taj jak wyżej moge mieć te karty w tej samej cenie to KYRO 2 jest Herculesa 64MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Taj jak wyżej moge mieć te karty w tej samej cenie to KYRO 2 jest Herculesa 64MB.uwazam, ze gts'a, chyba ze jest wyprodukowany przez go****na firme... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 chyba gts :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 GTS jest lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 przed Radkiem mialem Kyro2 Jupitera, karta była ogólnie bezproblemowa, jakość obrazu b. wysoka, problemów kompatybilnościowych z grami brak, na kilkadziwsiąt gier jakie sprawdziłem tylko 2 sprawily kłopot (4x4 Evolution2 i Insane) reszta chodziła spox. Karta szczególnie dobrze wypada w FPP, Wolf czy Jedi2 na Kyro wygląda pieknie mocne nasycone kolory jak na ATI :D . Sprzedałem ją tylko dlatego że zachorowałem na Radeona 8500. Procek do Kyro 2 powinien byc minimum 700-800. Jeśli chodzi o GF GTS to wiadomo że należy brać pod uwagę tylko markowych producentów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 gts jest szybszy od kyro a lepiej sie wstrzymaj i poszukaj jeszcze bo w tej samej cenie co gts zwykly mozna znalezc pro np a to jush wyzsze taktowanie pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Ja bym wziął Kyro 2 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Ja mam Kyro2....i w sumie może być :) Po reinstalacjii XP i całkowitym dostrojeniu systemu gram w UT 2003 buil 927 bez większych problemów na 1024/768 z najmniejszymi detalami( prawie wszystkie)......ale gra wygląda i tak suuuper! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Nie polecam KYRO. Przeczytaj recenzję 30 kart graficznych na Toms Hardware: http://www.tomshardware.com/graphic/02q2/0...acharts-01.html Kyro nie jest mistrzem wydajności, a do tego ma problemy z kompatybilnoscią. Nie jest to oczywiście ich wina, dawniej głośno było, że w ich niekompatybilności maczała palce nVidia, ale cóż poradzić, jak Oni się za to wzieli to pewnie roboty nie spartaczyli i Kyro zepsuli... Szukaj karty na Allegro, za cenę GTS możesz kupić 2Ti !!!! Ja cały swój sprzęt mam z Allegro (poza twardzielem, którego kupił mi ojciec, reszta moja i za mniejsze pieniądze a wszystko na 2 letniej gwarancji!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Ja cały swój sprzęt mam z Allegro (...)Odważny jesteś :) Ja w tą 2-letnią gwarancję aż tak bardzo bym nie wierzył... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...