MicJes Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Mam taki problem. Mam gre Anno Domini 1503 i obraz plyty ma rozszezenie *.MDS(drugi plik ma MDF) I nie chce mi Daemon tego otworzyc, mimo ze powinien obslugiwac. Mieliscie cos takiego i wiecie jak sobie z tym poradzic? MicJes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jak zapewne wiesz (lub nie) jest to obraz zrobiony programem Alcohol 120%. Bardzo dobry program, jak rowniez posiada bardzo dobry emulator CD - moze z niego skorzystasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Dzieki. Zaraz sie pobawimy. Wlasnie gadalem z kumplem i to samo powiedzial. wielkie dzieki! 3m sie, pozdrowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...