tycjan Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Mam problem. Od jakiechs 2 tygodni nie moge usunac katalogu ani do niego wejsc - "odmowa dostepu". Po tygodniu juz nie moglem dwoch, ktore co ciekawe byly w jednym folderze. System zaczal sie sypac. Sformatowalem C: chociaz i z tym byly problemy - nie widzial dysku, potem plyty, potem plikow instsalatora. Niestety nie formatowalem D poniewasz ma on 70GB zajete, a nie mam gdzie tego wrzucic. Przed formatem wywalila mi sie przegladarka, co tez poruszalem na forum. Dzis zainstalowalem sobie nowego XP. I co - znow sie sypie... A przy wylaczaniu pokazal sie komunikat, ze nie moze zamknac programu o nazwie "should not see me". Ja tego wcale nie instalowalem i nie moge tego odnaleźć na dysku. Robilem scan tym skanerem online z MKSa i nic. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ...A przy wylaczaniu pokazal sie komunikat, ze nie moze zamknac programu o nazwie "should not see me". Ja tego wcale nie instalowalem i nie moge tego odnaleźć na dysku... Uruchom msconfig, sprawdź zakładki uruchom i usługi. Pousuwaj badziewie. Przeskanuj dysk Spybot'em . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Tez mnie to nie raz zastanawialo: Konczenie pracy programu "should not see me"... Czyzby jakis szpieg Bill'a :lol: :?: Pojawia sie u mnie po instalacji, nie pamietam dokladnie, Catalyst, IntelINF lub DirectX, jak wybieram opcje zeby wykonal restart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Na zagranicznych forach widać, że sporo osób ma ten problem ("should not see me") -- i że pozostaje on niewyjaśniony. Tak, jakby coś było nie tak z Windows Installerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Zrobilem tak jak wskazaliscie - sciagnalem spybot 1.2 wywalilem z msconfigu niepotrzebne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly -spybot cos znalazl i wywalil ale dalej nie moge wywalic tych katalogow do ktorych mam zabroniony dostep...moze ktos ma inny pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A próbowałes usuwać te katalogi z konsoli odzyskiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 wlasnie pokusilem sie o uruchomienie w/w konsoli odzyskiwania i nadal odmowa dostepu moze jeszcze jakies pomysly :) Pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Tak dla ciekawosci, moglbys podac pelne nazwy tych katalogow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 To raczej nie ma znaczenia ale jak chcesz to prosze: d:/aaa/norton utility 2002 d:/aaa/mapa (mapa od ultima online) jeden i drugi nie reaguje na nic pierwsza byla mapa a potem jak przez przypadek wrzucilem tam norton to po restarcie bylo to samo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 programem "should not see me" się nie przejmuj. Jest to jakaś standardowa aplikacja microsoftu - albo od windy albo od offica, nie pamiętam dokładnie i nie chce mi się szukać. W każdym bądź razie nazwa jest takim dowcipem programistów microsoftu i twoje problemy na pewno nie wynikają z jedgo działania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a może dysk ma błędy, i są one w tych katalogach, zrób scandisk d:, ale przypuszczam że to robiłeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Sprawdzalem scandiskiem, disk doctorem, jakims niemieckim PC...cos tam. Bawilem sie rejestrami, probowalem wyciac to przez konsole odzyskiwania i chyba jedyne co mi zostalo to format, a teraz czekam na dysk zeby prze4grac moje dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 A pod dosem ich nie próbowałeś usunąć? Bo jak pod dosem nie ustąpią, to zapewnie błąd systemu plików :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Probowalem pod dosem rowniez. Probowalem tez innymi sposobami i zaden nie pomaga albo sie wywala albo jest "odmowa dostepu". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...