MarYo Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Po wielu próbach instalowania kilkunastu sterow doszedłem do wniosku że poprawinie dziłają tylko sterowniki do numeru 3.1 wszystkie powyzej wprowadzaja dziwne zaklucenia krzaczki najczescie zielono czerwone podczas zmiany obrazu np gdy gra wychidzi do windowsa itp. Podobnie jest z ze zmodowanymi sterami ale tych nie moge sie czepiac bo chyba mój radeon ma powalone potoki Zastanawia mnie tylko dalczego na zwyklych firmowych catalystach 3.2 3.3 .......3.9 jest coś nie tak Moze ta karta ma coś jeszcze powalone i dlatego nie chodzą poprwnie. Bo jesli dało by sie to udowodnić to w cholere bym ją zwrócił he. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Twój Radeon nie daje się zmodować 8O A jeżeli na normalnych sterach tak Ci świruje to go zwróć. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarYo Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jeśli ktos to jeszcze przeczyta to co kupic zamiast tego radeona 9500 bo nie zabardzo mam pomysl dalem za niego 550zł Dodam ze Ti 4200 chyba odpada brak dx9 slabsze wyjscie na tv i monitor. Mój wynik na 3D marku z niepodkrecana grafą to 10600 proc 2000XP 256RAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Wymienionych problemów nie stwierdzono ani przed, ani po zmodowaniu. Na zmodowanych driverach za to w WMP (i większości innych playerków bazujących na nim) pojawiają się czarne pixelki na obrazie. W grach i benchmarkach artyfaktów ani innych problemów nie stwierdziłem (chyba, że za bardzo podkręcę - wtedy brak wentylacji w budzie i brak radiatorów na pamięciach szybko daje znać). Co kupić - IMO 9500 to najlepsze, co można dostać w tych okolicach cenowych (zwłaszcza, jak da sie zmodować na PRO albo i 9700). Więc domagaj się wymiany karty na taką samą, albo kasy. Nie zgadzaj sie na jekieś 9600 (no, ostatecznie jakąś wyśróbowaną wersję). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Radeona 9500 64 Ram NIE DA SIĘ ZMODOWAĆ NA 9700 http://reviews.designtechnica.com/guide12.html "(...)For those who are confused by any of the above, just remember the one to get is the 9500 non-pro with 128 MB of video ram(...)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 @frstjob A kto pisał, że R9500 z 64MB ramu da się zmodować na 9700, że się tak wydarłeś?? Pisałem ogólnie o 9500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...