Skocz do zawartości
Jacek

Nie wyswietlajace się strony w Apache :/

Rekomendowane odpowiedzi

Zaisntalowałem Krasnala.. stronki nie chca się otworzyc, tzn. niby się ładuje ale po jakimś czasie wyskakuje napis ze nie mozna było znalezc strony..

To samo jest w apachu.

Lipa.. nie wiem czy to jakas aktualizoacja z windowsa tak mi spieprzyła to czy jak. juz nie wiem :(

Jelsi ktoś mogl by mi pomoc to wiadomo.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez to Krasnal to Apache.. Tylko spiety jeszcze z MySQL i paroma innymi bajerami.

Teraz podaj DOKLADNIE gdzie co jest zainstalowane, gdzie wrzucasz strony, jak sprawdzasz ze cos nie dziala,czy wszystko nie dziala itp itd.

Mam pewne moce ale jasnowidzem nie jestem i definitywnie byc nie chce... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sir_Yaro, ni epierwszy raz isntaluje te serwery i wiem jako tako co czym jest ... ;) Nie bierz mnie za totalnego laika ;)

Isntaluje do standardowej sciezki (jesli chodzi o krasnala) tzn c:/usr (choc oge sie mtylic bo wyinstalowałem juz go). Apache as Krasna zawsze działął dobrze tak samo jak apache wraz z PHP... W przypadku apacha to posługuje się zawssze instrukcja konf z infojama.pl, to zawsze działało... A krasnal działał od tak.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi