Jacek Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Zaisntalowałem Krasnala.. stronki nie chca się otworzyc, tzn. niby się ładuje ale po jakimś czasie wyskakuje napis ze nie mozna było znalezc strony.. To samo jest w apachu. Lipa.. nie wiem czy to jakas aktualizoacja z windowsa tak mi spieprzyła to czy jak. juz nie wiem :( Jelsi ktoś mogl by mi pomoc to wiadomo.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Przeciez to Krasnal to Apache.. Tylko spiety jeszcze z MySQL i paroma innymi bajerami. Teraz podaj DOKLADNIE gdzie co jest zainstalowane, gdzie wrzucasz strony, jak sprawdzasz ze cos nie dziala,czy wszystko nie dziala itp itd. Mam pewne moce ale jasnowidzem nie jestem i definitywnie byc nie chce... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Prawdopodobnie błędnie ustawione ścieżki w httpd.conf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Sir_Yaro, ni epierwszy raz isntaluje te serwery i wiem jako tako co czym jest ... ;) Nie bierz mnie za totalnego laika ;) Isntaluje do standardowej sciezki (jesli chodzi o krasnala) tzn c:/usr (choc oge sie mtylic bo wyinstalowałem juz go). Apache as Krasna zawsze działął dobrze tak samo jak apache wraz z PHP... W przypadku apacha to posługuje się zawssze instrukcja konf z infojama.pl, to zawsze działało... A krasnal działał od tak.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...