mongothealien Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Ludzie pomocy bo mnie szlag trafi !!! wczoraj postawiłem nowy sys, bo wcześnij mi się strasznie wsystko muliło. myślałem, że to prze testy z neo (mam od paru dni). istalka, pare godzin spokoju i znów dno. w sys trayu niewiele - nforce, nvidia, msn. Procesy też podstawowe. zainstalowane progsy: Bitorrent - off Kazza - off Acd see -norma modem od neo - aztech turbo 900e proc 1460@2500, 256 ramu GaIl - wcześniej bez problemów co mi tak muli kompa? skanowałem dyski mks'em, zapodałem też search&destroy - nic... jakieś sugestie? niezła zagadka, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Czy te objawy sa caly czas ? Czy po odlaczeniu modema neo nie poprawia sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Pamięć? Dyski chodzą w trybie 32bit z dma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 co to ?? "Dyski chodzą w trybie 32bit z dma?" nierozumie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 co to ?? "Dyski chodzą w trybie 32bit z dma?" nierozumie Zajrzyj sobie do biosa, masz tam w peripherial settings opcje enable 32bit transfer mode i ustawienia dla dma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Raczej w windowsie do ustawień dysku/kontrolera w device manager'rze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 I raczej tylko w win9x/Me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 mongothealien - zalezy co rozumiesz pod pojeciem "system" ;) strzelam ze xp :P no to najprosciej - ctrl-alt-del i zobacz co zjada proca i czemu to spyware tepsy :] do ludzi z neo: jak to jest z odpalaniem tego sh... - trzeba miec uruchomiony jakis programik czy jak ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 phranzee - co do softu z neo - nie trzeba, modem korzysta z protokołu PPPoE. co do mojego problemu: stery od nforca, które zainstalowałem po reinstalce maja w sobie paczke do GF, niestety zbyt nową i w tym tkwił problem. mój 3Ti poprostu nie chodzi z detonatorami 5x.xx zainstalowałem starsze i jest ok. (co za syf z tymi sterami!!!) dzięki za podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 mongo , polecam do tej plytki 3.14 remix. www.nforcershq.com i dzial drviers. Powinienes bez problemu znalezc link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...