Jagiel Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Już dosyć dawno zakupilem ta nagrywarke ale ostatnio juz krew mnie zalewa! Kiedy nagrywam plytki to z co drugiej CD nie moge odczytac konca plyty (jakies 15mb). Przy tanich plytkach typu Datex problem zaczyna sie przy polowie cd. Probowalem juz roznych CD przy np TDK problem rzadko sie pojawia ale tez! Przy nagrywaniu nie ma zadnych bledow nawet z overburningiem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 na twoim miejscu zrobilbym upgrade firmware: http://www.liteonit.com/ODD/webfw/LTR-4824...46K/R48SK0A.zip w moim przypadku zadzialalo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagiel Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Zrobiłem juz dawno i nic nie pomoglo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Zrobiłem juz dawno i nic nie pomoglo :( To zrób jeszcze raz - i pamiętaj, że podczas flashowania nie może być płyty w napędzie. Jak mi spalił napęd 2 płytki - a RW wypalił tak, że sam nie mógł jej przeczytać, to przeflashowałem go i działa ok. Wydaje mi się, że podczas flashowania napęd wykonuje pozycjonowanie głowicy lasera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Zrobiłem juz dawno i nic nie pomoglo :( To zrób jeszcze raz - i pamiętaj, że podczas flashowania nie może być płyty w napędzie. Jak mi spalił napęd 2 płytki - a RW wypalił tak, że sam nie mógł jej przeczytać, to przeflashowałem go i działa ok. Wydaje mi się, że podczas flashowania napęd wykonuje pozycjonowanie głowicy lasera i prawdopodobnie dlatego laser sie zle ustawil u kolegi Jagiera :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 tak przy okazji wiecie moze czemu ten bios juz taki leciwy ? troche mnie to dziwi ze dla tego modelu litka to wogole zbytwiele biosow nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 tak przy okazji wiecie moze czemu ten bios juz taki leciwy ? troche mnie to dziwi ze dla tego modelu litka to wogole zbytwiele biosow nie ma do tych ktore sa w sprzedazy robia a stary sy-f olewaja :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagiel Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 sflaszowalem ponownie i nic nie pomoglo :( a przy okazji przypomnial mi sie jeszcze jeden blad! przy nagrywaniu audio mam zawsze errora na lead outu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 tak przy okazji wiecie moze czemu ten bios juz taki leciwy ? troche mnie to dziwi ze dla tego modelu litka to wogole zbytwiele biosow nie ma do tych ktore sa w sprzedazy robia a stary sy-f olewaja :? ale sie z biosami do tego modelu zapuscili wyjatkowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...