Skocz do zawartości
j.h.hudy

ile macie w pcmark2002??

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem przy podkecaniu występuja błędy w PCMarku. Raz ja podkręciłem proca - nie sprawdzałem stabilności to na HDD miałem 4600pkt :lol:

Czyli jeśli wszytsko jest stabilne (CPU i MEM) i nie generuje błędów to wyniki powinny byc prawdziwe.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jackul jaki masz dysk ? ...

Jakiegoś starego Seageta 40 GB, 5400, ATA 100 :cry:

teraz podkręciłem procka z 1243 mhz na 1816 MHz (6.25 x 291)

Hmm coś mi się to wydaje nie możliwie ay na ASUS'ie A7N8X osiągnąć tak wysokie FSB. Prosiłbym o fotki z WCpu i podanie szczegółow co do twojego sprzetu i ustawien w biosie na jakich tyle podkreciłeś

sorry za offa i lame ale w jaki sposob mozna sprawdzic stabilnosc kompa po podkreceniu ?

Strange :wink: ... podkręciłeś FSB prawie do 300, a nie wiesz jak się sprawdza stabilnośc. Ściągnij Prime 95

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem przy podkecaniu występuja błędy w PCMarku. Raz ja podkręciłem proca - nie sprawdzałem stabilności to na HDD miałem 4600pkt :lol: 

Czyli jeśli wszytsko jest stabilne (CPU i MEM) i nie generuje błędów to wyniki powinny byc prawdziwe.

Pozdro.

buhehehe najgorsze że ja nic niemam kręcone:) a posiadam dwa wdki jeden do raida a drugi normalnie i 8000 coś??:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w podpisie nic nie kręcone:

Cpu: 5615

Memory: 4371

Hdd: 690

Dla mnie pcmark nie jest wierzytelnym programem. Za kazdym razem inne wyniki

Coś amło pkt masz za dysk ja mam kolo 1200pkt - HDD a ten sam mamy chyba dysk MAXTOR 6L040J2 D740X ATA 133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...