kikus Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Siemka. Kupiłem sobie 2 h temu bude chiefteca.. i mam pyt... Narazie mam stary zasilacz (Feel 300W)... jak sprawdzić czy działa on na pograniczu ryzyka, czy w normie , czy dobrze , czy niebezpiecznie ? Mam program AIDA32... HELP!! P.S. Ta buda roxx!! Dzięki takiemu umiejscowieniu wiatraka i zasilacza mam teraz temp. procka 27 stopni a w starej budzie miałem 53 stopnie !! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 bąd odczytu pewnie bo za duza różnica temp. ihmo.Pozatym chyba jak kupiłeś bude to masz też tam zasiłka chifteka nie? wiec olej tego file :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 1. Nie błąd bo bios daje to samo a wogole to możliwe bo w starej budzie cooler dotykał prawie zasilacza... 2. Kupiłem samą bude... bez zasiłki więc prosze o odp. na pyt. jak looknąć czy wszytko OK (bo dodałem wentylator) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 jak chcesz wiedziećczy wszytko ok to podlacz to do kupy i dopal jednocześnie miernikiem sprawdzaj napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 hmn... a moge teraz looknąc w AIDA te napięcia ? wkleić tu i mi powiesz czy OK ? PLZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 bardz prosze o ODP !! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 człowieku :!: jestes juz tyle czasu i dalej nieiesz ze softowe sprawdzanie napięć jest do bani :?: zorganizuj miernik i wtedy bedziesz wiedział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Max 10* różnicy pomiędzy otoczeniem a procem? Awykonalne na AC, na WC też fantasy. Ktoś/coś Cię mocno okłamuje. Co do granicy wytrzymałości - tego nie wie nikt. Jak napięcia masz stabilne i w granicach tolerancji - teoretycznie zasilacz wyrabia. Ale nie znaczy, że robi to "bez wysiłku". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...