tom-april Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 witam :!: :D chcę się dowiedzieć coś o karcie GF3 Ti 200 128MB DDR TV Gainward GS (Ti500) (szczególnie od ich posiadaczy). Właśnie chcę wymienić GF2 MX400 64MB na jakąś dobrą karte. Tylko kaski troche brakuje na jakieś cudo, a słyszałem coś o tym właśnie GF3 że jest bardzo dobrą kartą i ma przystępną cenę. I właśnie chcę się dowiedzieć czy warto ją kupić, czy wam chodzą nowe rzeczy (gry itp.) :D Zgóry dzięki :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom-april Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 i jeszcze jedno pytanko! czy to prawda że to najmocniejsza karta z rodziny GF3. Jak tak to dobrze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 jest to bardzo dobra karta i bardzo zla karta, napisz za ile mozesz ja miec bo przeciez to jest najistotniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 i jeszcze jedno pytanko! czy to prawda że to najmocniejsza karta z rodziny GF3. Jak tak to dobrze :DTo akurat prawdą nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom-april Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 to który z GF3 jest najmocniejszy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jedyny konkurent dla tej karty w tym przedziale cenowym to R8500LE/R9100, ale niektorzy uzytkownicy uskarzali sie na klopoty z kompatybilnoscia. Wiec podana przez Ciebie karta bedzie dobrym wyborem. Powiedz ile masz za nia dac - byc moze da sie juz sprawic jakies gf4Ti4200 PS [.oO0Oo.]tom_april? Patchyk 2.0 podniosl troszke wymagania i trzeba sobie cos nowego kupic, co? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Wszystko zalezy od ceny... Moze jak zostalo wyzej napisane wystarczy kasy na gf 4 tit4200. Karta jest naprawde fajna (sam mam g3Tit 450 czyli 64 Mb ram) i IMHO nie mam sensu kupowac tego gf z 128 mb bo z tego co wiem to nie da rady ta karta wykorzystac sensownie tych dodatkowych mb ramu. Dokladnie dodatkowe 64 mb nie przeklada sie wieksza wydajnosc, wrecz przeciwnie czytalem gdzies ze wyniki moga byc ciut nizsze niz wersji z 64mb ramu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ja posiadam tą kartę, można ją kupić już za 360 zeta na allegro. Kręci się jak wariatka ja podkręciłem moją do 250/550 i skonczyła mi sie skala a karta działała w 100% stabilnie bez artefaktów!!!! W starych grach nie ma różnicy czy masz na karcie 64 czy 128 MB pamięci ale w grach najnowszych i tych nadchodzących dodatkowa pamięć się przyda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...