v1ru5 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 witam, zainstalowałem sobie tego windowsa i ogólnie jestem zadowolony; gry śmigają, z filmami nie ma kłopotów, wszystkie stery i programy od winXP też ok. Mam natomiast problem z gadu gadu. Wogóle nie chce mi się łączyć ani jak mam proxy wpisane ani jak mam wyłączone ( a pod XP chodziło tak i tak). Drugi problem to jka usunąć składników windowsa, klikam na ten przycisk w dodaj/usuń programy potem windows skanuje co jest zainstalowane i wraca do poprzedniego okna - nie pojawia sie lista z zainstalowanymi składnikami! Oprócz tego system spox pozdr. v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 U mnie miranda z wtyczką gg chodzi ok, w dodaj/usuń programy po wkliknięciu się w składniki windows pojawia mi się okienko w wszystkimi możliwymi składnikami i zainstalowane są zaznaczone - więc u Cibie w systemie coś musi być nie tak. Mam inny problem (podpinam się) jak zmienić litery dysków podstawowego dysku. W 2000 nie było takiego problemu a teraz dostaje moint, że "System Windows nie może zmodyfikować litery dysku woluminu systemowego lub rozruchowego". Jest to dość denerwujące zwłaszcza, że politerował mi trochę nieodpowiednio (przy moich zabawach z partycjami..). Muszę przestawiać wszystkie wpisy w backupie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Liter partycji rozruchowej i systemowej nie można zmienić ani w 2003 ani we wczesniejszych(2000/XP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Sit - nie sprawdzałem wcześniej ponieważ zarowno systemowa jak i startowa to była C: a teraz mam startową C: a system instalowałem na drugiej partycji (w kolejności tworzenia nie na dysku) i jej przypisał E: i teraz jedną zrobił rozruchową a drugą systemową i żadnej nie mogę przestawić - ale popaprane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...