Skocz do zawartości
v1ru5

windows 2003 server pl i dwa problemy

Rekomendowane odpowiedzi

witam, zainstalowałem sobie tego windowsa i ogólnie jestem zadowolony; gry śmigają, z filmami nie ma kłopotów, wszystkie stery i programy od winXP też ok. Mam natomiast problem z gadu gadu. Wogóle nie chce mi się łączyć ani jak mam proxy wpisane ani jak mam wyłączone ( a pod XP chodziło tak i tak). Drugi problem to jka usunąć składników windowsa, klikam na ten przycisk w dodaj/usuń programy potem windows skanuje co jest zainstalowane i wraca do poprzedniego okna - nie pojawia sie lista z zainstalowanymi składnikami! Oprócz tego system spox

pozdr. v1ru5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie miranda z wtyczką gg chodzi ok, w dodaj/usuń programy po wkliknięciu się w składniki windows pojawia mi się okienko w wszystkimi możliwymi składnikami i zainstalowane są zaznaczone - więc u Cibie w systemie coś musi być nie tak.

Mam inny problem (podpinam się) jak zmienić litery dysków podstawowego dysku. W 2000 nie było takiego problemu a teraz dostaje moint, że "System Windows nie może zmodyfikować litery dysku woluminu systemowego lub rozruchowego". Jest to dość denerwujące zwłaszcza, że politerował mi trochę nieodpowiednio (przy moich zabawach z partycjami..). Muszę przestawiać wszystkie wpisy w backupie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sit - nie sprawdzałem wcześniej ponieważ zarowno systemowa jak i startowa to była C: a teraz mam startową C: a system instalowałem na drugiej partycji (w kolejności tworzenia nie na dysku) i jej przypisał E: i teraz jedną zrobił rozruchową a drugą systemową i żadnej nie mogę przestawić - ale popaprane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi