dlugi_a Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 kolesie z polibudy postanowili zrobic film jak dla mnie wypas 8) zassac mozna z http://www.gno.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ciągne, za jakieś 5 godzin będzie, o ile nie zwolni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 trailer spoko, juz sciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 tez zaciagam o 9 rano bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Obejrzalem trailer zapowiada sie smakowicie. 55kb/s za 3godziny bedzie film... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Przyspieszyło mi do 300kB/s, bedzie za 25 minutek :twisted: Update: jest już ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Powiem jedno: ROTFL !!! Klasyczna, iście epicka opowieść o odwiecznej walce dobra ze złem ;]]] Po prostu trzeba to zobaczyć ;] A te teksty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 oblookalem filmik juz kilka dni temu, mega ROTFL... stoczniowiec Wladyslaw i mafia wozkarzy rulz :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a ja nie moge sie polaczyc z linkeim :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Host '213.218.116.147' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /var/lib/apache/htdocs/prvengine/index.php3 on line 21 Nie moge sie polaczyc z SQL. Moze ktos da bezposredniego linka albo wsadzi na nowy serv .Bo naprawde zrobiliscie mi ochote na obejrzenie tego dziela polskiej kinematografii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 A moze lepiej pojsc do Zaka i obejrzec "pelna wersje"? :roll: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 http://szpieg.gda.pl/?dzial=download&id=144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Bezpośredni link: http://szpieg.gda.pl/download/gno_film.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Nie no ale jazda :D heheh dresy itp ;) niezle najlepsza scena to ta na koncu jak SIEKIERA LECI w tego kolesia ;) niesamowite ;) i jeszcze ktos paszcza dzwiek dokladal SIUUUUUUUUU ;D niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Chimera na sznurkach miażdży, i jak kolesia wyrzucali na autostradę ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 AAA o autostradzie zapomnialem :D a jaka muzyka!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Wrzuć to w osiedlowe DC, niech się ludzie cieszą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 może mi ktoś powiedzieć co zrobić żeby można to normalnie obejrzeć? bo jak odpalam to u mnie są takie kreski pod lekkim kątem i obrazu nie widać tzn widać ale zniekształcony. UPDATE ok odpaliłem w divx player i chodzi normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Zapowiada się smakowice :twisted: już zaciągam będzie za 2-3 dni uroki modemu :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soniq Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 :D :D ...Mistrzostwo Świata... :!: :!: :!: Ja oglądałem na DiviX505Bundle inaczej mi nie szło. ...."Powtórz!!! -Nigdy więcej nie będziesz kupował ryb w naszym sklepie..." :D :) :lol: :roll: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 -Chimera mieszka tam, gdzie niegdyś rosły truskawiki -Auchan... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Co to wogole za film jest warto sciagac????? Zresztą leci 330kB/s to sie zaraz sciągnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Cholera przerywa kilka minut po rozpoczęciu :( I wyłącza się :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 E-e? Może Ci się źle ściągnął? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 A juz wiem doczytalem sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Film sie sciągał 45 minut, jutro go obejrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Zajebisty chłopaki mają serwer, bo jak tyle osób ciągnie 700Mb i serwer to wytrzymuje to pochwała dl anich. Ciekawe co to za serwer i jakie ma łącza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 zapupisty chłopaki mają serwer, bo jak tyle osób ciągnie 700Mb i serwer to wytrzymuje to pochwała dl anich. Ciekawe co to za serwer i jakie ma łącza? Pewnie Polibudy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Film mistrzostwo Swiata :!: Zna ktos moze tytul utoworu lecacego podczas bitwy na boisku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...