Zoltar Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Film mistrzostwo Swiata :!: Zna ktos moze tytul utoworu lecacego podczas bitwy na boisku ? Sprzedawcy marzeń - Myslovitz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Film mistrzostwo Swiata :!: Zna ktos moze tytul utoworu lecacego podczas bitwy na boisku ? Sprzedawcy marzeń - Myslovitz :twisted: hyhy, a tak na serio :?: Wiem ze ten kawalek tez lecial w menu w jedne z Fif (Fifa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Film mistrzostwo Swiata :!: Zna ktos moze tytul utoworu lecacego podczas bitwy na boisku ? Sprzedawcy marzeń - Myslovitz :twisted: hyhy, a tak na serio :?: Wiem ze ten kawalek tez lecial w menu w jedne z Fif (Fifa) O kurde... :oops: Sorki :wink: To pewnie ta Chumbawamba, ale tytułu nie znam :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 totalny lol :D :D :D ten filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 zapupisty chłopaki mają serwer, bo jak tyle osób ciągnie 700Mb i serwer to wytrzymuje to pochwała dl anich. Ciekawe co to za serwer i jakie ma łącza? Czeemu zepsuty serwer 330 do 380kB/s to zepsuty ??? Cieakwe....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 zapupisty chłopaki mają serwer, bo jak tyle osób ciągnie 700Mb i serwer to wytrzymuje to pochwała dl anich. Ciekawe co to za serwer i jakie ma łącza? Czeemu zepsuty serwer 330 do 380kB/s to zepsuty ??? Cieakwe....... nie zepsuty, tylko za-pu-pis-ty (od słowa pupa) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 nie zepsuty, tylko za-pu-pis-ty (od słowa pupa) :P Rzeczysicie za szybko czytalem, do budy mi sie spieszylo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 do budy SPIESZYŁO??? oksymoron ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Zna wiec moze ktos tytul tego utworu :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Ale film!!! tak powinni byli widźmina zrobić!! Mistrzostwo!! wszelkie matrixy wysiadają!! Najlepszy był motyw ze śledziami > piwo, normalnie z krzesła się s<span style="color:red;">[ciach!]</span>liłem. BRAWO!!!!! Ruido: to jeśli się nie mylę kawałek fatboy slima (w fifie 99 był) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Fatboy Slim - The Rockafeller Skank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 zapupisty chłopaki mają serwer, bo jak tyle osób ciągnie 700Mb i serwer to wytrzymuje to pochwała dl anich. Ciekawe co to za serwer i jakie ma łącza? Czeemu zepsuty serwer 330 do 380kB/s to zepsuty ??? Cieakwe....... nie zepsuty, tylko za-pu-pis-ty (od słowa pupa) :P w orginale nie było zapupisty tylko troche inaczej :lol: ale widać cenzura się odezwała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Panowie jakiego kodeka użyć do gangów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ydobon Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Panowie jakiego kodeka użyć do gangów.ja uzywam zawsze stad http://m5studio.prv.pl/codec.html i wszystko mi chodzi co do filmu WYMIATA :D polecam jeszcze zerknac na inna starsza produkcje WOZONKO http://wozonko.joemonster.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 A może mi ktoś powiedzieć co to była za piosenka podczas napisów końcowych ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoOZAak Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 wg. mnie ten film nie jest za dobry... niektóre scenki były fajne... a ogoolnie to wielka lipa... napewno kosztowal on twurcoow wiele pracy ale efekt końcowy nie jest najlepszy... (wożonko było o niebo lepsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Panowie jakiego kodeka użyć do gangów.ja uzywam zawsze stad http://m5studio.prv.pl/codec.html i wszystko mi chodzi co do filmu WYMIATA :D polecam jeszcze zerknac na inna starsza produkcje WOZONKO http://wozonko.joemonster.org THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Niestety problem z obrazem w filmie nadal występuje. Wygląda to jak by obraz był przekrzywiony do boku co daje takie skośne pasy w których co nieco można sie zorietować co i jak sie dzieje w filmie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Junior - poszukaj kodekow "K-Lite" - powinno pomoc , a jesli to nie zadziala obniz taktowanie procesora :-) Film jest boski , postawie go na kominku obok Epizodu 13 , Sleza manekin i Super elektrolux wariors :-) A wozonko wlasnie zasysam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ydobon Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Niestety problem z obrazem w filmie nadal występuje. Wygląda to jak by obraz był przekrzywiony do boku co daje takie skośne pasy w których co nieco można sie zorietować co i jak sie dzieje w filmie. :wink:hmmm odinstaluj kodeki wszelakiej masci i zainstaluj na czysto paczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Junior, nie wygłupiaj się, film jest kodowany divx5, na stronie filmu (pierwszy link w topiku) jest link do DivXBundle. A może mi ktoś powiedzieć co to była za piosenka podczas napisów końcowych ???Don Henley, The Boys of Summer (tekst) Zna ktos moze tytul utoworu lecacego podczas bitwy na boisku ?Uch. Ale zagwozdkę miałam. Taki hardcorowo energetyczny punk ze skrzypeczkami... Ale znalazłam. :D Dropkick Murphys, The Gang's All Here (z płyty pod tym samym tytułem). Strona zespołu: http://www.dropkickmurphys.com/index1.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Uch. Ale zagwozdkę miałam. Taki hardcorowo energetyczny punk ze skrzypeczkami... Ale znalazłam. :D Dropkick Murphys, The Gang's All Here (z płyty pod tym samym tytułem). Strona zespołu: http://www.dropkickmurphys.com/index1.phpTeletubisie ci dziekuja Miope, oto chodzilo. :D A znasz moze nazwe kawalka ktory leci podczas bitwy z "barbarzyncami" (czyt. dresami :wink: ) gdy juz odnaleziono kask i kufajke :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Przed wczoraj udało mi sie wreszcie oglądnać ten tak przez was na początku topicu zachwalany film. Ja się nieco zawiodłem, ale czego można było się spodziewać po ludziach, którzy pierwszy raz kręcili film. Chwała im za to, że się zabierają za robienie filmów, może za kilka lat nakręcą jakiś drugi Requim for Dream :) :?: Teraz taka mała ciekawostka, film był nagrywa w Gdańsku, byłam tam raz w życiu, natomiast na wakację jeszcze 100 km za Gdańsk. No i w filmie wystąpił jeden z moich znajomych, którego tam spotykam :) To się nazywa zbieg okoliczności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 A znasz moze nazwe kawalka ktory leci podczas bitwy z "barbarzyncami" (czyt. dresami :wink: ) gdy juz odnaleziono kask i kufajke :?: :roll:Na drugim boisku? Blur, Song 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 A znasz moze nazwe kawalka ktory leci podczas bitwy z "barbarzyncami" (czyt. dresami :wink: ) gdy juz odnaleziono kask i kufajke :?: :roll:Na drugim boisku? Blur, Song 2Nie bede drugi raz teletubisiow wklejal, ale ci dziekuja bo oto wlasnie chodzilo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 film pelen wypas :D a szczegolnie jak se go na czapie ogladalem :D no wykrecisty na maxa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 no obejrzałem...spoks jest.Najlepsze było jak koles dostał pustakiem w głowe..bo to dres był ..yhyhyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Hehe dobra byla kradziez wozkow przed auchan :D Jaka piekna sztafeta za 2 zł. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Skąd mozna jeszcze zassac ten film, bo link z poczatku strony nie dziala, moze ktos by udostepnil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 przylanczam sie do prosby, bo ze strony nie mozna juz sciagnac, moglby ktos jakos udostepnic? albo moze jeszcze gdzies w sieci jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...