kucyk Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 A może mi ktoś powiedzieć co to była za piosenka podczas napisów końcowych ??? Don Henley, The Boys of SummerA jak się spodobała to polecam jeszcze: Dj Sammy-The Boys of Summer :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 przylanczam sie do prosby, bo ze strony nie mozna juz sciagnac, moglby ktos jakos udostepnic? albo moze jeszcze gdzies w sieci jest? osoby osiadajace kompletny i poprawnie zesany plik i mogace udosteopnic go w sieci OSIOLKA sa o to pilnie proszeni! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi25 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 spoko serwerek transferek 1.5Mb/s zadowolająca:) zaraz sobie filmik łykne, po 3 min ssania ucieli mi do 1mB/s troszke smutno ale i tak szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Jak ktos juz toppic odswierzyl to prosilbym o zapodanie sprawnego adresu skad mozna film zassac (podane linki nie dzialaja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi25 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 serwerek spoko tylko czemu mnie wywaliliście zostało mi 14% a wy mi ki ck to nie było miłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hmm moze jakis aktualny link ktos poda ?? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi25 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Dzieki bardzo że pozwoliliście mi ściągnąc do końca obejrzałem pare kawałków zapowiada się wesoło:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no filmik jest zajebisty ale widzialem go juz dawno dawno temu ten film nakrecili koledzy mojego kolegi heh :D niech zyje Stoczniowiec Wadyslaw niezla jazda byla z goscia (najemnika)co sledzil ta ekipe jak szli szukac grobu Stoczniowca Wladyslawa i jak zabil jednoego z nich i zrobil z goscia kukielke ahahahahhahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 GNO JEST CIENKI ! WOŻONKO RULEZ - kto widzial ten wie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 WOŻONKO RULEZ - kto widzial ten wie 8) Dajcie jakiegos linka.....na tej stronie z filmem nie ma ........server zablokowany......słyszalem ze warto obejrzec....ale skad go pobrac......bardzo mi na tym zalezy....z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 tu jest link :arrow: WOŻONKO ten film OWNUJE 8) kto go obejrzy to bedzie wiedzial ze jest najlepszy (no chyba ze nie lubicie smiac sie z dresooff) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A ma ktos link [ dzialajacy OFC ] do Gangow Nowego Osiedla ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 tu jest link :arrow: WOŻONKO ten film OWNUJE 8) kto go obejrzy to bedzie wiedzial ze jest najlepszy (no chyba ze nie lubicie smiac sie z dresooff) :] Wielkie dzieki własnie o to mi chodziło.......jeszcze raz THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ja tez bym chetnie GNO zassal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 http://szpieg.gda.pl/?dzial=download&id=144 <- GNO ale imho WOŻONKO jest o niebo lepsze, GNO troche przynudza i smieszne sa tylko ze dwie sceny a WOŻONKO to jazda bez trzymanki od poczatku do konca acha, ktos ogladal BULGARSKI POSCIKK ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Obydwa sie zasysaja i to calkiem niezle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 sciagam i jutro powinien byc wiec przed wykladami jeszcze go oblookam. transfer jest syuper bo mam max mojego lacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 tu jest link :arrow: WOŻONKO ten film OWNUJE 8) kto go obejrzy to bedzie wiedzial ze jest najlepszy (no chyba ze nie lubicie smiac sie z dresooff) :] Zaje.bisty poziom kompresji! 15 minut za 550 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Zaje.bisty poziom kompresji! 15 minut za 550 MB Spojrzyj jeszcze raz, albo i jeszcze raz ściągnij, bo moje wożonko waży 575mb i ma 1h15min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 rzeczywiscie....wozonko jest lepsze od GNO......szczegolnie w Wozonku podoba mi sie sposób na zarobienie 50zł........jutro spróbuje na zderzak......moze mi sie uda...........oraz porawanie dziecka dla okupu z domu dziecka....hehe.......Czekamy na jakis nowy film.......a moze jeszcze ktos napisze cos wiecej o BULGARSKIm POSCIKKu Jesli to mozliwe bardzo bym prosił o link skad mozna pobrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Zaje.bisty poziom kompresji! 15 minut za 550 MB Spojrzyj jeszcze raz, albo i jeszcze raz ściągnij, bo moje wożonko waży 575mb i ma 1h15min. Sciagnalem 52% filmu - bo chcialem przerwac i zobaczyc o czym to jest i jak otwieram w AviPreview to ma dlugosc 8min38sec. Moze cos nie halo z tym plikiem i jak sciagne calosc to bedzie 1 godzinny :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Zaje.bisty poziom kompresji! 15 minut za 550 MB Spojrzyj jeszcze raz, albo i jeszcze raz ściągnij, bo moje wożonko waży 575mb i ma 1h15min. Sciagnalem 52% filmu - bo chcialem przerwac i zobaczyc o czym to jest i jak otwieram w AviPreview to ma dlugosc 8min38sec. Moze cos nie halo z tym plikiem i jak sciagne calosc to bedzie 1 godzinny :oto widocznie cos nie tak nie kombinuj tylko sciagaj caly film ps. Wożonko rulez 8) aha niezły jest CZESŁAW WAPNO ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 film moge odtwarzac tylko w divx player :? probowale masy kodekow i roznych programow.. problem polega na tym ze film trwa u mnie tylko 16minut a plik wazy tyli ile powinnien 699mb.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 IMHO obydwa filmy sa wyruchane w kosmos, ale WOZONKO troche bardziej ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...