Skocz do zawartości
dlugi_a

gangi nowego osiedla - film

Rekomendowane odpowiedzi

przylanczam sie do prosby, bo ze strony nie mozna juz sciagnac, moglby ktos jakos udostepnic? albo moze jeszcze gdzies w sieci jest?

osoby osiadajace kompletny i poprawnie zesany plik i mogace udosteopnic go w sieci OSIOLKA sa o to pilnie proszeni! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no filmik jest zajebisty ale widzialem go juz dawno dawno temu ten film nakrecili koledzy mojego kolegi heh :D

niech zyje Stoczniowiec Wadyslaw niezla jazda byla z goscia (najemnika)co sledzil ta ekipe jak szli szukac grobu Stoczniowca Wladyslawa i jak zabil jednoego z nich i zrobil z goscia kukielke ahahahahhahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rzeczywiscie....wozonko jest lepsze od GNO......szczegolnie w Wozonku podoba mi sie sposób na zarobienie 50zł........jutro spróbuje na zderzak......moze mi sie uda...........oraz porawanie dziecka dla okupu z domu dziecka....hehe.......Czekamy na jakis nowy film.......a moze jeszcze ktos napisze cos wiecej o BULGARSKIm POSCIKKu

Jesli to mozliwe bardzo bym prosił o link skad mozna pobrac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaje.bisty poziom kompresji! 15 minut za 550 MB Dołączona grafika

Spojrzyj jeszcze raz, albo i jeszcze raz ściągnij, bo moje wożonko waży 575mb i ma 1h15min.

Sciagnalem 52% filmu - bo chcialem przerwac i zobaczyc o czym to jest i jak otwieram w AviPreview to ma dlugosc 8min38sec. Moze cos nie halo z tym plikiem i jak sciagne calosc to bedzie 1 godzinny :O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaje.bisty poziom kompresji! 15 minut za 550 MB Dołączona grafika

Spojrzyj jeszcze raz, albo i jeszcze raz ściągnij, bo moje wożonko waży 575mb i ma 1h15min.

Sciagnalem 52% filmu - bo chcialem przerwac i zobaczyc o czym to jest i jak otwieram w AviPreview to ma dlugosc 8min38sec. Moze cos nie halo z tym plikiem i jak sciagne calosc to bedzie 1 godzinny :o
to widocznie cos nie tak

nie kombinuj tylko sciagaj caly film

ps. Wożonko rulez 8)

aha niezły jest CZESŁAW WAPNO ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

film moge odtwarzac tylko w divx player :? probowale masy kodekow i roznych programow.. problem polega na tym ze film trwa u mnie tylko 16minut a plik wazy tyli ile powinnien 699mb..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi