yaro120 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Do dyspozycji max 500zł uzbierane ;) :roll: Zastanawiam się nad 2,4 P4 Komp mi służy do łażenia po necie ciągnięcia p2p i przede wszystkim grania a w NFS:U chciałbym mieć te pełne 30 (na fullu wszystko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Nikt nie wie, nie sądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 No faktycznie tego proca mugłbyś zmienić a potem ewentualnie dokupić ramu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilen Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 nie wiem jak chcesz kupić p4 2.4 ghz za 500 zł, ale oczywiście jest to nieporównywalnie szybszy procek niż ten celek(któy teraz jest prawdopodobnie wąskim gardłem dla karty) i będzie to dobry wybór, ale płynność gry głównie zależy od karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 To tylko P4 - tylko on przyspiesza internet ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a może jakaś grafa nie sądzicie do gierek bo celek do windy wystarcza ;) tylko nie wiem czy karta graficzna by lepiej działała jakby miała pod sobą procka ?! git no a jaką grafe do 500zł polecacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 proca kup ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilen Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ale i tak ten celek jest wąskimk gardłem więc lepsza grafa mało da za 500 tylko gforce ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Gf4ti 4200 A mój to duża różnica? Weżcie pod uwagę że no proc kosztuje i to całkiem dużo. Zna ktoś gamepady firestorm bo chciałbym takie dorwać i kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Procek bedzie lepszym wyborem niz karta, ewentualnie pomysl o ramie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Co myślicie o tym? Czy bezpieczne jest kupowanie używanych części do kompa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18056025 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 hm... o p4 z taka kasa zapomnij. jesli juz bys koniecznie chcial p4 to kolo 800 jest 2,4ht. ja bym ci proponowal sprzedac mobo i proca i wziac chociaz axp 2000+ i jakies mobo pod to. jak dobrze podkrecisz to wydajnoscia nie bedzie znacznie ustepowac niektorym p4 a kasy duzo na to nie wydasz. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Dobra, ale nie chce zmieniać fortecy to bezsensu a przecież p4 2,4 można używkę OEM kupić tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 1. procek, 2. w dalszej kolejności karta i dokupić drugą kość ramu, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 hm... o p4 z taka kasa zapomnij. jesli juz bys koniecznie chcial p4 to kolo 800 jest 2,4ht. ja bym ci proponowal sprzedac mobo i proca i wziac chociaz axp 2000+ i jakies mobo pod to. jak dobrze podkrecisz to wydajnoscia nie bedzie znacznie ustepowac niektorym p4 a kasy duzo na to nie wydasz. pzdr popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 FumFel i rout wiecie ale jest to trroche roboty kupić nowe i sprzedać moje mobo z którego jest zadowolony (MSI 845E MAX) POZDRO czekam na jeszcze jakieś rady a na P4 na allegro się dorwie taniej POZDRO i co myślicie o tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18056025 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ja sadze ze jesli p4 to tylko z ht. ten do ktorego podales linka nie ma sensu moim zdaniem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ja bym postarał się o jakieś P4 1,6A lub 1,8A northwood. Kręcą się wyj....ście nawet do 3 Ghz przy dobrych wiatrach, resztę (jakby została i to co dostałbym za celinę) zainwestował bym w ram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ... moje mobo z którego jest zadowolony (MSI 845E MAX)... I tu płyta bedzie Cie w przyszlosci ograniczac. Jakbys chcial nowego P4 kupic to w sumie ciezko juz dostac P4 2.4HT 800 a co dopiero 533 (max plyty) Pozostaje jedynie uzywany 533 W tej cwili podobnie jak rout i Fumfel radzilbym CI przesiasc sie na Athlona. Ta płyte sprzedac poki jeszcze jej wrtosc drastycznie nie spada. Za te pieniadze naprawde zlozysz ciekawą podstawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...