Skocz do zawartości
yaro120

Co zupradegować w moim kompie?!

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem jak chcesz kupić p4 2.4 ghz za 500 zł, ale oczywiście jest to nieporównywalnie szybszy procek niż ten celek(któy teraz jest prawdopodobnie wąskim gardłem dla karty) i będzie to dobry wybór, ale płynność gry głównie zależy od karty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm... o p4 z taka kasa zapomnij. jesli juz bys koniecznie chcial p4 to kolo 800 jest 2,4ht.

ja bym ci proponowal sprzedac mobo i proca i wziac chociaz axp 2000+ i jakies mobo pod to. jak dobrze podkrecisz to wydajnoscia nie bedzie znacznie ustepowac niektorym p4 a kasy duzo na to nie wydasz.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm... o p4 z taka kasa zapomnij. jesli juz bys koniecznie chcial p4 to kolo 800 jest 2,4ht.

ja bym ci proponowal sprzedac mobo i proca i wziac chociaz axp 2000+ i jakies mobo pod to. jak dobrze podkrecisz to wydajnoscia nie bedzie znacznie ustepowac niektorym p4 a kasy duzo na to nie wydasz.

pzdr

popieram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FumFel i rout wiecie ale jest to trroche roboty kupić nowe i sprzedać moje mobo z którego jest zadowolony (MSI 845E MAX) POZDRO czekam na jeszcze jakieś rady a na P4 na allegro się dorwie taniej POZDRO i co myślicie o tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18056025

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... moje mobo z którego jest zadowolony (MSI 845E MAX)...

I tu płyta bedzie Cie w przyszlosci ograniczac. Jakbys chcial nowego P4 kupic to w sumie ciezko juz dostac P4 2.4HT 800 a co dopiero 533 (max plyty) Pozostaje jedynie uzywany 533

W tej cwili podobnie jak rout i Fumfel radzilbym CI przesiasc sie na Athlona. Ta płyte sprzedac poki jeszcze jej wrtosc drastycznie nie spada. Za te pieniadze naprawde zlozysz ciekawą podstawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...