adnet Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Przekręciłem mojego XP 1600+ na 1800+ (jak w stopce) tylko przez FBS bez zmian Vcore. Wszystko śmiga ok, ale komp po zadaniu restartu dziwnie się zachowuje tzn. słychać że wystartował, diody świecą jak powinny, ale dioda na monitorze miga i nie ma obrazu. Wyłączenie (listwa lub guzik na obudowie) załatwia sprawę. Dziwne jest to gdyż jak zapuszczałem ostatnie Via 4in1 to komp nie miał problemów z restartem. Nie jest to palący problem, bo komp nie zawiesza mi się i wyłączam go normalnie, więc staruje ok, ale czasmi sie przytrafi w/w problem. Jakieś sugestie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Podkrecales przez FSB? Moze karta graficzna nie wytrzymuje wyoskiego PCI/AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 to wina fsb, mialem tak na starym kompie, jak za bardzo podnioslem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...