pirotehnik Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 mam pytanie czy bedac podlaczonym do internetu z tepsy dsl 512 , maja router i bedac w sieci bede mogl ze swojego komputera postawic ftp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Jak zrobisz PAT to tak. Masz topic o routerach przyklejony. Poszukaj. Było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Przekierowanie portu FTP na routerze i nie ma z tym żadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 A co ja wyżej napisałem? Licznik nabijasz? :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Wiesz, zajmuję się tym od dłuższego czasu i PAT to mi się kojarzy jedynie z chipsetem intela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Nie qmam... czym sie zajmujesz od dluzszego czasu :?: sieciami :?: watpie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Armadon: przeczysz sam sobie i się ośmieszasz. Jedno z podstawowych pojęć przy tworzeniu sieci - Port Adress Translation. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...