He. Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 wydawalo mi sie ze bedzie to prostrza decyzja, ale nie wiem jaka plyte pod athlona powinienem wybrac, zeby jak najdluzej jej nie wymieniac. chcialbym zeby miala obsluge dual DDR, USB 2.0, S-ATA, kontroler firewire co byscie polecali :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 jezeli ma byc tak jak podales to polecam ABIT NF7-S (nForce2 ultra 400) (cena ok 500 zl). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Polecam lekture: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18188 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50517 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 abit nf7 -s asus a7n8x deluxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
He. Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ja myslalem o Gigabyte GA-7N400PRO2 i MSI K7N2 Delta-ILSR czy ktos moze mial mozliwosc przetestowania obu plytek, interesuje mnie tez mozliwosc i latwosc podkrecenia procka i oczywiscie stabilnosc calego zestawu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 GB i MSI odposc sobie - ostatnie 3.5 roku obecnosci SocketA nie wskazuje na dlugowiecznosc tych firm zostaje Abit,Epox i Asus ja preferuje Abita i Epoxa jak ma miec to wszystko co wymieniles to Epox 8KRA2+ za 400pln gielda w hurtowni Pronox(dystrybutor Epoxa na Polske) 370pln z vatem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 GB i MSI odposc sobie - ostatnie 3.5 roku obecnosci SocketA nie wskazuje na dlugowiecznosc tych firm zostaje Abit,Epox i Asus a coż to za herezje tu wygłaszasz ?? porównaj sobie chćby ile płyt głównych sprzedał GB i MSI do takiego Epoxa, raptem epox wydał na świat 2 dobre płyty (8kha+, 8rda+). To że na GB lib MSI nie uzyskasz extrymalnego OC to nie oznacza że jest do bani. I to że wszyscy na forum mają nf7 i rda+ to nie oznacza przecierz że reszta to szrot i nie warto sobie nim głowy zawracać :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...