FREDY KRUGER Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 jeśli ktoś z was ma może taką karte (MSI Ti4400 TD) to niech mi napisze ile tak naprawde można z tej karty wycisnąć na standardowym chłodzonku. ale chodzi mi o takie podkrącenie przy którym nie ma artefaktów obojętnie jaką włącze gre i ustawianie rozdzielczości i detali itp. pytam bo mam taką karte i chciałbym mieć porównanie z waszymi . ale prosze nie bajerujcie z kosmicznymi sumami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 naprawde chodzi mi o takie zegary przy których karta pracuje bez artefaktów we wszystkich grach i testach , i we wszystkich ustawieniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 i mam jeszcze jedno pytanko : bo mi karta wytrzymuje bez żadnych nieprawidłowości ustawienia 305/645 i w żadnej grze ani teście nie mam artefaktów , aby jedno mnie niepokoi ,i nie wiem czego to wina bo tylko w UT2003 full (a w Demo sie to nie dzieje) w rozdzielczości 640/480 bez upiększaczy typu antyaliasing czy taż anizotropic pokazyją sie artefakty gdy pamięć ustawie na tylko 600MHz , zaznaczam że tylko w tym mi sie pojawiają artefakty już przy tak małym zegarze pamięci zegarach, a wystarczy że włącze np 2xAA itp i już artefaktów nie mam , czego to wina ??? gry czy karty ?? bo w Demówce tego nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...