ma_cias Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Mieszkam w Warszawie i jestem uzytkownikiem tego providera ... od kilku dni net chodzi strasznie ... mianowicie wszedzie gdzie sie tylko da pingi leca od lana do 200 , w porywach 300 ... co smieszniejsze... w godzinach nocnych i rankiem jest super , poza tym wlasciwie nie da sie korzystac ( chodzi mi tu glownie o jaja z pakietami ) tak to wyglada nikt z acn nie jest mi w stanie pomoc , technicy przyszli - stwierdzili ze komp jest ok , modem tez... wpisali nowy alias do polaczen i nic . od wczoraj pingi spadly a loss"y zostal . Ma ktos moze podobne problemy albo chociaz wie cos sie dzieje , bo takich jajec z acn nigdy wczesniej nie mialem... Pozdraiwam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Oczywiście całego desktopa też musiałeś zrzucić? Nie mogłeś po prostu wkleić wyników? Ping dużo nie powie. Zrób tracerouta do kilku znanych miejsc w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...