MF Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Słyszał ktoś o prgramie do testów kompa , coś ala sandra a nazywa się Hardinfo ????? Bo przypadkiem wszedłem w posiadanie płyty z tym programem i wygląda całkiem całkiem. Posiada test przetaktowania, podaje wszystkie dane na temat proca (no te najważniejsze :P) Ma jeszcze full innych opcji jak -dane na temat systemu -sieci -urządzeń wew -urządzeń zew -monitor systemu -zarzadzanie siecią i wiele innych opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 U mnie na oczątku próbuje połączyć się z innym kompem, a sieci nie mam. Bez takowego połączenia nie chce chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Kliknij na przycisk Komputer lokalny a potem daj połącz i będzie działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Dokładnie tak robiłem - nadal nic. Uparcie twierdzi, że "nieprawidłowa nazwa użytkownika" mimo zaznaczniea "zaloguj jako aktualny...". Mam go w d**** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...