bLaSterD Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Chcialem sie dowiedziec ile pkt powinien miec taki zestawik cel733 Abit Be6 II v1 GF2 Pro 64 w 3dmarku i ccr... Bo nie wiem czy moje rezultaty sa beznadziejne czy srednio beznadziejne oczywiscie ten cel to jakos podkrecony... powiedzmy tak jak moj i ta grafa tez minimalnie pamieci i procek podkrecone ale wsumie to wszystko minimalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat Chcialem sie dowiedziec ile pkt powinien miec taki zestawik cel733 Abit Be6 II v1 GF2 Pro 64 w 3dmarku i ccr... Bo nie wiem czy moje rezultaty sa beznadziejne czy srednio beznadziejne oczywiscie ten cel to jakos podkrecony... powiedzmy tak jak moj i ta grafa tez minimalnie pamieci i procek podkrecone ale wsumie to wszystko minimalnieKoło 2500-3000 w 2001 ! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Hmmm to nie jest ze mna az tak zle jak go podkrece troszke to spokojnie uzyskuje 3220-3500 jak walne Crystal orba na GF to licze na jakies 4000 :) a co z wynikami w ccr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 ja mam w ccr 5970... to dobrze czy źle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Chyba powinienes miec wiecej tak mi sie wydaje ale nie patrza na mnie bo pewnosci nie mam ja na moim sprzecie mam w granicach 4200 a sprzet moj jest ... słaby ;) A mniejwiecej taki jak twoj to mam w planach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Wiesz co jak skonczysz robic test , wez sobie porownaj na stronie Madonion ,jest taka opcja w 3dmarku napewno ja znasz ?? , i nie bedziesz mial juz tak powaznego problemu ;) . Pozdrawajlu Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 hyhy z voodoo3? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat hyhy z voodoo3? :D "CCR nie testuje karty graficznej a jedynie szybkosc procesora w polaczeniu z plyta glowna i pamiecia" tak pisze w ccr ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat ja mam w ccr 5970... to dobrze czy źle?To strasznie zle !!! Kryj sie wybuchnie !!! :lol: :lol: :lol: A tak serio co zlego moze byc w wyniku benchmarka??? Jak sie boisz odpowiedzi to nie zadawaj pytan :P To jest tylko test. Podaje jaki masz szybki komp wiec jak to moze byc dobrze albo zle??? Zamiast zadawac takie "niemadre" pytania to zapusc swoja ulubiona gre, ustaw detale tak zeby ci sie podobala i jak bedzie chodzic plynnie to znaczy ze ten wynik byl wystarczajacy. Jak bedzie skakac to przeciwnie 8) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 wiem wiem :) ale najpierw zmiana voodoo na nowego radka 9700 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Cytat hyhy z voodoo3? :D PIwo jest oka ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 A ja w 3dmarku2001se 3450 w pcmarku2002 procek-3600 pamięć-1650 hdd-550 na takim konfigu _________________________ celeron1.2@1.4 Płyta CT-60IA3T GF2MX400 ULTRA(230/210) SDRAM256 C2 HDD SEGETE40GB _________________________ Pozdrawiam :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...