Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialem sie dowiedziec ile pkt powinien miec taki zestawik cel733 Abit Be6 II v1 GF2 Pro 64 w 3dmarku i ccr... Bo nie wiem czy moje rezultaty sa beznadziejne czy srednio beznadziejne oczywiscie ten cel to jakos podkrecony... powiedzmy tak jak moj i ta grafa tez minimalnie pamieci i procek podkrecone ale wsumie to wszystko minimalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Chcialem sie dowiedziec ile pkt powinien miec taki zestawik cel733 Abit Be6 II v1 GF2 Pro 64 w 3dmarku i ccr... Bo nie wiem czy moje rezultaty sa beznadziejne czy srednio beznadziejne oczywiscie ten cel to jakos podkrecony... powiedzmy tak jak moj i ta grafa tez minimalnie pamieci i procek podkrecone ale wsumie to wszystko minimalnie

Koło 2500-3000 w 2001 ! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba powinienes miec wiecej tak mi sie wydaje ale nie patrza na mnie bo pewnosci nie mam ja na moim sprzecie mam w granicach 4200 a sprzet moj jest ... słaby ;) A mniejwiecej taki jak twoj to mam w planach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co jak skonczysz robic test , wez sobie porownaj na stronie Madonion ,jest taka opcja w 3dmarku napewno ja znasz ?? , i nie bedziesz mial juz tak powaznego problemu ;) .

Pozdrawajlu Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

ja mam w ccr 5970... to dobrze czy źle?

To strasznie zle !!! Kryj sie wybuchnie !!! :lol: :lol: :lol:

A tak serio co zlego moze byc w wyniku benchmarka??? Jak sie boisz odpowiedzi to nie zadawaj pytan :P To jest tylko test. Podaje jaki masz szybki komp wiec jak to moze byc dobrze albo zle??? Zamiast zadawac takie "niemadre" pytania to zapusc swoja ulubiona gre, ustaw detale tak zeby ci sie podobala i jak bedzie chodzic plynnie to znaczy ze ten wynik byl wystarczajacy. Jak bedzie skakac to przeciwnie 8) :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja w 3dmarku2001se 3450

w pcmarku2002

procek-3600

pamięć-1650

hdd-550

na takim konfigu

celeron1.2@1.4 Płyta CT-60IA3T GF2MX400 ULTRA(230/210) SDRAM256 C2 HDD SEGETE40GB

Pozdrawiam :D :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...